Geçtiğimiz günlerde uzun sürelerdir kullandığım Meizu EP51 kulaklığım hakkın rahmetine kavuştu. Haftaya pazar günü 8 saat sürecek bir yolculuğum var ve kulaklıksız çıkmayı hayal dahi edemiyorum. Technopat'ta son 1 yılda açılmış olan tüm TWS kulaklık konularını hatim ettim ancak ne kafamda bir model belirleyebildim ne de yolculuklarda TWS kulaklıkların iyi olup olmadığına karar verebildim.
İnternetten testlerine baktığımda, işte kulaklığın şarjı 3 saat gider kutusuyla beraber 20 saat gider ve şu kadar sürede şarj olur şunla şarj olur gibi bilgiler görüyorum. Dediğim gibi uzun bir yolculuğa çıkacağımdan 3 saatlik kulaklık şarjının yetmesine imkan yok. Kutusuna koyup yeniden şarj etmem gerekecek. Bu işlemin ne kadar sürdüğüne dair bir bilgi bulamadım, TWS kulaklık kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Şu anda kafamda yorumları sebebiyle tam oturmuş olmasa da öylece gezinen fikir "Haylou T16". 500 lira civarı bir bütçem var, mümkünse Anc'si kulan bir kulaklık istiyordum ama herkesin memnun olduğu fiyat/performans bir ürün bulamadım. Haylou T16 kullanan bir arkadaş varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Özet: TWS kulaklıkların kutudan şarj olması ne kadar sürüyor? Haylou T16 alınır mı? Varsa ek önerilerinizi alırım, bütçem 500 lira civarı. Hayallerimdeki kusursuz kulaklık için daha üstüne de çıkabilirim :d