Hazır 2600X sisteme eksik parça ilavesi

Bütçe
6000
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Yurtiçi Kargo- Operatör
Değerli arkadaşlar;

Konu başlığında belirttiğim üzere halihazırda bir sistem var fakat eksik bileşenler var bütçeye uygun bu parçaları nasıl temin edebilirim.

Mevcut bileşenler:
Ryzen 5 2600X.
1660 Super ekran kartı.
XPG Adata Gammix D10 DDR 3000 MHz. RAM 8*2 16 GB.
Cooler Master MB520 kasa.

eksik bileşenler;

Anakart.
PSU.
Hard disk (m2. SSD 500 GB)
Monitör (minimum 24"-75 Hz. 5 ms. Veya 1 ms)

Yardımcı olursanız sevinirim. Konu biraz aciliyet önem arz etmektedir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçenizi 559 TL aşıyor ama değer eğer hiç yazdığım bütçeyi geçemem derseniz 75hz monitöre geçilebilir.

@messinicocugu hocam da bakabilir, daha iyi bir öneri yapabilir.

Hocam bütçenizi 559 TL aşıyor ama değer eğer hiç yazdığım bütçeyi geçemem derseniz 75Hz monitöre geçilebilir.

@messinicocugu hocam da bakabilir, daha iyi bir öneri yapabilir.

Attığınız parçalar iyi hocam bu bütçede daha iyisi çıkmaz zaten.

Attığınız parçalar iyi hocam bu bütçede daha iyisi çıkmaz zaten.

Arkadaşlar dün bekledim bir süre kimse konuya bakmayınca bende ufak bir araştırma sonucu aldığım parçaları eklemek ve görüşlerinizi almak isterim.

Anakart olarak: ASUS Prime B450 4400 MHz.

Monitör olarak CBox 27" 165 Hz. 1 ms (arkadaşım fikir değiştirdi bende fiyatı en uygun olan buydu bunu buldum. Biraz araştırdım çok bilinen marka değil ama yine de kullananlar var.)

SSD olarak Kingston snv2s 500 GB.

PSU olarak High Power 80+ 500W.

Arkadaşlar dün bekledim bir süre kimse konuya bakmayınca bende ufak bir araştırma sonucu aldığım parçaları eklemek ve görüşlerinizi almak isterim.

Anakart olarak: ASUS Prime B450 4400 MHz.

Monitör olarak CBox 27" 165 Hz. 1 ms (arkadaşım fikir değiştirdi bende fiyatı en uygun olan buydu bunu buldum. Biraz araştırdım çok bilinen marka değil ama yine de kullananlar var.)

SSD olarak Kingston snv2s 500 GB.

PSU olarak High Power 80+ 500W.

SSD olarak Dram'li bir model alsaydın keşke Kioxia Exceria gibi , onun dışında pek bir sorunu ykk parçaların.

SSD olarak Dram'li bir model alsaydın keşke Kioxia Exceria gibi , onun dışında pek bir sorunu ykk parçaların.

Aslında onu düşünmedim değil ama ne gibi farkı var ki gerekirse iade yapılabilir. Arkadaş Bannerlord oyunu için ve bildiğimiz oyunlar için kullanacak bir sorun teşkil eder mi oyun oynarken ?

Aslında onu düşünmedim değil ama ne gibi farkı var ki gerekirse iade yapılabilir. Arkadaş Bannerlord oyunu için ve bildiğimiz oyunlar için kullanacak bir sorun teşkil eder mi oyun oynarken?

Oyunda sorun çıkarmaz da Dram'li bir SSD olsa daha iyi olurdu çünkü dram SSD'nin ömrünü arttıran bir şey.
Bu konudan detaylıca ne olduğuna bakabilirsin:

Oyunda sorun çıkarmaz da Dram'li bir SSD olsa daha iyi olurdu çünkü dram SSD'nin ömrünü arttıran bir şey.
Bu konudan detaylıca ne olduğuna bakabilirsin:

Monitör konusunda fikir değiştirince bende SSD'den kısıp monitöre yüklendim. İleride değişim yapılır yedek olarak WD'nin 1 TB'lık hard diski bulunuyor depolama anlamında. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı