Furkan Borak
Hectopat
Anladım. Yüklemesi zor mu? Bir de ekstra key vs. gerekiyor mu?
İnternetten bakabilirsiniz.Anladım. Yüklemesi zor mu? Bir de ekstra key vs. gerekiyor mu?
Anladım. Yüklemesi zor mu? Bir de ekstra key vs. gerekiyor mu?
Kanka USB'ye Windows atıyon, kuruyon, driver, gerekli programlar cart curt. 30 süre veriyor sana, süre bittiğinde bazı ayarlar falan kapanıyor. 100 TL'ye falan key bulabilirsin. OEM key alıp leyi Anakart gömüp her format attığında key gelir. Retail key ise Microsoft hesabına kaydedilir.
Hocam USB falan yok ya. Ne yapmalıyım Windows kurulu gelir inşallah.
Hocam 8 GB'lik USB istiyor zaten ucuza 32 GB USB bellek mevcut A101 gibi yerlerde bile bulunuyor.
PCyi açarsanız işletim sistemi olmadığından başlatmaz menüye gönderir. Kurulu gelirse sorun yok ama değilse gönderdiğim videolardan bakarak kolayca yapabilirsiniz. Zor bir iş değil.Anladım. Kesin yani Windows kurulu olmadan gelecek yani. Eğer USB olmadan PC gelince direkt açarsam PC'yi ne olur?
PC'yi açarsanız işletim sistemi olmadığından başlatmaz menüye gönderir. Kurulu gelirse sorun yok ama değilse gönderdiğim videolardan bakarak kolayca yapabilirsiniz. Zor bir iş değil.
Windows kurulumu geldi?Hocam benim arkadaşta sistem aldı. FreeDOS yazıyordu ama Windows 10 kurulu geldi. Bence hiçbir sistemi manuel Windows kurmak zorunda bırakarak yollamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.