Hazır alınan sistem FreeDOS mu gelir?

Anladım. Yüklemesi zor mu? Bir de ekstra key vs. gerekiyor mu?
İnternetten bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım. Yüklemesi zor mu? Bir de ekstra key vs. gerekiyor mu?

Kanka USB'ye Windows atıyon, kuruyon, driver, gerekli programlar cart curt. 30 süre veriyor sana, süre bittiğinde bazı ayarlar falan kapanıyor. 100 TL'ye falan key bulabilirsin. OEM key alıp leyi Anakart gömüp her format attığında key gelir. Retail key ise Microsoft hesabına kaydedilir.

Kanka USB'ye Windows atıyon, kuruyon, driver, gerekli programlar cart curt. 30 süre veriyor sana, süre bittiğinde bazı ayarlar falan kapanıyor. 100 TL'ye falan key bulabilirsin. OEM key alıp leyi Anakart gömüp her format attığında key gelir. Retail key ise Microsoft hesabına kaydedilir.

Hocam USB falan yok ya. Ne yapmalıyım Windows kurulu gelir inşallah.

Anladım. Kesin yani Windows kurulu olmadan gelecek yani. Eğer USB olmadan PC gelince direkt açarsam PC'yi ne olur?
PCyi açarsanız işletim sistemi olmadığından başlatmaz menüye gönderir. Kurulu gelirse sorun yok ama değilse gönderdiğim videolardan bakarak kolayca yapabilirsiniz. Zor bir iş değil.

PC'yi açarsanız işletim sistemi olmadığından başlatmaz menüye gönderir. Kurulu gelirse sorun yok ama değilse gönderdiğim videolardan bakarak kolayca yapabilirsiniz. Zor bir iş değil.

Hocam benim arkadaşta sistem aldı. FreeDOS yazıyordu ama Windows 10 kurulu geldi. Bence hiçbir sistemi manuel Windows kurmak zorunda bırakarak yollamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı