F furkankong Picopat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 MSI H610 m e modelini kullanıyorum. CSM değil UEFI yapmama rağmen gözükmüyor Secure Boot kısmı. Bayağı da inceledim, bilen biri var mı?
MSI H610 m e modelini kullanıyorum. CSM değil UEFI yapmama rağmen gözükmüyor Secure Boot kısmı. Bayağı da inceledim, bilen biri var mı?
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.497 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 22 Aralık 2023 #2 Bayaa bir güncelleme gelmiş yaptınız mı? PRO H610M-E DDR4 Motherboard M-ATX - Intel 12th Gen Processors Model bu mu tam olarak kontrol edin elbette, yazdığınızda Pro yoktu sanırım ama M-E aratınca bu denk geldi. Güncellendi - Updated CPU uCode. Güncellendi - Updated Secure Boot mechanism. Güncellendi - Updated OC Auto rules. Optimize edildi- Intel APO function optimized. ME Firmware ver: ME_16.1.30.2264 (download) ME Firmware update SOP Son düzenleme: 22 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Bayaa bir güncelleme gelmiş yaptınız mı? PRO H610M-E DDR4 Motherboard M-ATX - Intel 12th Gen Processors Model bu mu tam olarak kontrol edin elbette, yazdığınızda Pro yoktu sanırım ama M-E aratınca bu denk geldi. Güncellendi - Updated CPU uCode. Güncellendi - Updated Secure Boot mechanism. Güncellendi - Updated OC Auto rules. Optimize edildi- Intel APO function optimized. ME Firmware ver: ME_16.1.30.2264 (download) ME Firmware update SOP
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 22 Aralık 2023 #3 furkankong dedi: MSI H610 m e modelini kullanıyorum. CSM değil UEFI yapmama rağmen gözükmüyor Secure Boot kısmı. Bayağı da inceledim, bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'u son sürüme güncelleyip tekrar kontrol edin. Artı 0 Eksi
furkankong dedi: MSI H610 m e modelini kullanıyorum. CSM değil UEFI yapmama rağmen gözükmüyor Secure Boot kısmı. Bayağı da inceledim, bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS'u son sürüme güncelleyip tekrar kontrol edin.
KS KS F furkankong Picopat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 zeki1981 dedi: BIOS'u son sürüme güncelleyip tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... BIOS'un sürümünün kaç olduğunu nasıl anlayacağım furkankong dedi: BIOS'un sürümünün kaç olduğunu nasıl anlayacağım Genişletmek için tıkla... ve nasıl yapılıyor bios güncelleme furkankong dedi: BIOS'un sürümünün kaç olduğunu nasıl anlayacağım ve nasıl yapılıyor bios güncelleme Genişletmek için tıkla... bios ayar yerimde gözükmüyor Dosya Ekleri 17032789017694678813092540901743.jpg 117,8 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 23 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: BIOS'u son sürüme güncelleyip tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... BIOS'un sürümünün kaç olduğunu nasıl anlayacağım furkankong dedi: BIOS'un sürümünün kaç olduğunu nasıl anlayacağım Genişletmek için tıkla... ve nasıl yapılıyor bios güncelleme furkankong dedi: BIOS'un sürümünün kaç olduğunu nasıl anlayacağım ve nasıl yapılıyor bios güncelleme Genişletmek için tıkla... bios ayar yerimde gözükmüyor