Hazır alınan sistemin fanları garip montajlanmış

Daha fazla  
Anakart
Gigabyte b550m ds3h rev1.4
Herkese merhaba,
Sistemi alalı 3 ay falan olacak ve köşeye biraz para atınca kendime 3 adet fan alayım daha güzel gözükür dedim. Hazır bakmışken kasanın kablolama yapılan yeri açtım karşıma çıkan şey çok komiğime gitti.
Kasam: Game booster GB-F3105b

WhatsApp Görsel 2023-12-11 saat 17.51.38_270aac09.jpg

PcKolik teknisyenleri fanları (biraz) kargaburun şekilde montajlamışlar. Renk, hız vs zaten ayarlanamıyor bu fanların. Rgbfusion nasıl görmüyor diyordum bende ama anakartımda 2 adet ARGB ve 3 adet RGB slotu zaten var(Gigabyte B550M DS3H rev1.4).
Bu fanların hızını vs ayarlamak için kontolcü alıp bağlamak gerekir mi ne yapmam lazım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

WhatsApp Görsel 2023-12-11 saat 17.51.38_35aef0f0.jpg

PSU üzerine iki adet ve üstte kalan kısma da bir adet olmak üzere diye düşündüm.

Dipnot: Almayı düşündüğüm fanın linkini bırakıyorum, kendi içerisince kumanda kontroller vs var zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Sistemi alalı 3 ay falan olacak ve köşeye biraz para atınca kendime 3 adet fan alayım daha güzel gözükür dedim. Hazır bakmışken kasanın kablolama yapılan yeri açtım karşıma çıkan şey çok komiğime gitti.
Kasam: Game booster GB-F3105b

Eki Görüntüle 2049202

PcKolik teknisyenleri fanları (biraz) kargaburun şekilde montajlamışlar. Renk, hız vs zaten ayarlanamıyor bu fanların. Rgbfusion nasıl görmüyor diyordum bende ama anakartımda 2 adet ARGB ve 3 adet RGB slotu zaten var(Gigabyte B550M DS3H rev1.4).
Bu fanların hızını vs ayarlamak için kontolcü alıp bağlamak gerekir mi ne yapmam lazım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2049203

PSU üzerine iki adet ve üstte kalan kısma da bir adet olmak üzere diye düşündüm.

Dipnot: Almayı düşündüğüm fanın linkini bırakıyorum, kendi içerisince kumanda kontroller vs var zaten.
Fan hızlarını bios üzerinden kontrol edebiliyorsun o konuda sorun olmaz. Ama evet biraz karmaşık toplamışlar ki ben kendime kötü kablolama yapıyorum diyodum ben bile bunun yanında komando nizamında kablolama yapıyorum.

Fan hızlarını BIOS üzerinden kontrol edebiliyorsun o konuda sorun olmaz. Ama evet biraz karmaşık toplamışlar ki ben kendime kötü kablolama yapıyorum diyordum ben bile bunun yanında komando nizamında kablolama yapıyorum.

Şu an CPU ve GPU'nun fanını kontrol direkt Gigabyte App Center üzerinden kontrol edebiliyorum ama bu 3'lü fanı alınır mı? Yoksa kontroler dışında montajını yapabilme şansım var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı