Hazır bir çizim animasyonlu hale nasıl getirilir?

Abdullah63

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde şöyle bir karakterim var:

player.png

Bunun yanında koşma ve zıplama animasyonu da var tabii ama benim oyunumda eğilme ve eğer yapabilirsem basit bir takla (iki engelin arasından alçak bir atlayış yapma amaçlı) animasyonunun da olmasını istiyorum. Çizimlere iskelet ekleyerek hareketlendirebildiğimiz bir site vardı ama adını unuttum. Bu karaktere nasıl yeni animasyonlar yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hareketleri tek tek çizmeniz gerek.
Animasyon nasıl yapılır biliyorum. Photoshop'ta karakterin her bir parçasını ayrı parçalar (katman) kaydediyorlar ve sonra bu katmanların açılarını vs. değiştirerip her seferinde farklı dosyalar olarak kaydediyorlar. Yani herhalde öyle bir şey. Karakter hali hazırda var. Bu çizimi nasıl hareketlendirebiliriz. Unity'de karakterin eklem yerlerini belirleyip onları hareket ettirebiliyordun sanırım ama bunu resim dosyası olarak kaydedemiyorsun. Eğer bir kez animasyonlu resimlerim olursa bunları farklı renklerde ve suratlarda karakterler yapmayı istiyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı