R R3GN Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Merhaba, ücretsiz blog scrpiti arıyorum yönetim panelli, güzel temalı vb. yardımcı olabilecek ve öneride bulunacak varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba, ücretsiz blog scrpiti arıyorum yönetim panelli, güzel temalı vb. yardımcı olabilecek ve öneride bulunacak varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
R R3GN Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 Djibril Cisse dedi: Wordpress... Genişletmek için tıkla... Ona uygun hoşuma giden bir tema bulamadım
00EGNR00 Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 139 Çözümler 4 Yer Earth Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Engineer 13 Şubat 2022 #4 Wix'i denedin mi?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 13 Şubat 2022 #5 R3GN dedi: Ona uygun hoşuma giden bir tema bulamadım Genişletmek için tıkla... Zibilyon tane tema seçeneği var. Başka hiçbir CMS'te bu kadar tema seçeneği bulamazsın. Blog için WordPress alternatifi bana kalırsa yok.
R3GN dedi: Ona uygun hoşuma giden bir tema bulamadım Genişletmek için tıkla... Zibilyon tane tema seçeneği var. Başka hiçbir CMS'te bu kadar tema seçeneği bulamazsın. Blog için WordPress alternatifi bana kalırsa yok.