Hazır cevapları yazacak program önerisi

DtEray

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Mobil uygulamam var. Kullanıcılarla iletisim halindeyim. Bazen ayni sorulari soruyorlar ve artik ayni seyleri yazmaktan biktim. Ekranin üzerinde kisayol tusu olsa acilsa sectigim cevabi hemen yazsa ya da kopyalasa. Böyle bir uygulama arıyorum. Bilen var mi? Ne kullanabilirim? Musteri hizmetlerine yardimci olacak bir uygulama ariyorum. Cevaplar icin simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil uygulamanız varsa bence dediğiniz özelliği olan bir uygulama daha yapabilirsiniz. Çok zor bir şey değil.

sectigim cevabi hemen yazsa ya da kopyalasa. Böyle bir uygulama arıyorum. Bilen var mi? Ne kullanabilirim? Musteri hizmetlerine yardimci olacak bir uygulama ariyorum.

Swiftkey klavyede kısayol var hani yukarda üç tane kelime çıkıyo ya basıyon tamamlamak için, kısayol ekliyon diyelim ki gelirken 2 ekmek al yazacaksın. Ekmek diye bi kısayol ekleyip bu metni yazınca yukarıda tamamlamalarda ortada senin eklediğin cümle çıkıyo direkt basıp geçiyon.

Mobil uygulamanız varsa bence dediğiniz özelliği olan bir uygulama daha yapabilirsiniz. Çok zor bir şey değil.
Uygulamayi yaparim ama ekran degistirmek istemiyorum. Istedigim sey ekranin bir köşesinde dursun istedigimde acayim. Facebook messenger in ekranda durdugu gibi

Uygulamayı arkadaşın kendisi yapmamış olabilir.
Kendim yaptım ama hazırı varken yazmanin anlamı olmaz.

Bilgisayar ve android icin ariyorum. Dedigine bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…