Hazır derlenmiş Kernel nerede bulunur?

Yağızımsı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz
Şu anda çekirdek derlemek için müsait değilim. Hazır derlenmiş Linux Çekirdeği nereden indirilir? (Neden müsait olmadığımı sormayınız.)

Xanmod, Zen, Liquorix gibi cekirdeklerin kendi sitesinde binary hali bulunuyor. Normal kernel surumleri ise kullandiginiz dagitimin deposunda olmasi lazim.

Sanırım LFS için istiyorsunuz, kernel dediğimiz şey çok fazla opsiyonel ayar içerdiğinden ve her dağıtım kendi ayarlarını kendileri yapıp derlediğinden hazır derlenmiş saf Linux Kernel'i bulmanız zor. Bulursanız benimle de paylaşabilirseniz sevinirim.

Hocam LFS için değil. Bir ölü Linux dağıtımını canlandırmak için. O ara kernel derleyemeyecek durumdaydım. Şimdi sizin için derleyip yükleyeceğim internete.

Hocam LFS için değil. Bir ölü Linux dağıtımını canlandırmak için. O ara kernel derleyemeyecek durumdaydım. Şimdi sizin için derleyip yükleyeceğim internete.
Yüklemenize gerek yok hocam, düşünmeniz yeterli. Kendi sistemimde derleyebilirim, teşekkür ederim.

Yüklemenize gerek yok hocam, düşünmeniz yeterli. Kendi sistemimde derleyebilirim, teşekkür ederim.
Hocam USB'den USB'ye Ubuntu Server kurmuştum. O USB'den çalıştırıyordum 1 saat alınca kernel compilelemek ben de iptal ettim. Normalda 10 dakikamı almaz.

Hocam USB'den USB'ye Ubuntu Server kurmuştum. O USB'den çalıştırıyordum 1 saat alınca kernel compilelemek ben de iptal ettim. Normalda 10 dakikamı almaz.
Gerekli istediğiniz ayarları vesaire söylerseniz ben sizin için derleyebilirim.

Az önce x86_64 platformu için bir kernel derledim, istiyorsan paylaşabilirim.

Son düzenleme:

Çok sevinirim. Lütfen paylaşın.

Normal olursa olur bana farketmiyor. Derlenmiş hali varsa olur. Ve şart değil ama 6.7.8 olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…