JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar profesyonel hazır bütün roller ayarlı Discord sunucu kurma gibi şeyler var mı? Varsa da güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2021
Arkadaşlar profesyonel hazır bütün roller ayarlı Discord sunucu kurma gibi şeyler var mı? Varsa da güvenilir mi?
sucukcu mahmut Femtopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 57 11 Haziran 2021 #2 Ben yapayım hocam. İşim yok zaten şuan.
Gwein Centipat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 Sunucu şablonları var. Bu şablon ile kurarsan direkt şablondaki gibi discord oluyor. Ya da birkaç bot var direkt sana sunucu kuruveriyor.
Sunucu şablonları var. Bu şablon ile kurarsan direkt şablondaki gibi discord oluyor. Ya da birkaç bot var direkt sana sunucu kuruveriyor.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 11 Haziran 2021 #5 Electra botunu deneyebilirsiniz. Add Electra Discord Bot | The #1 Discord Bot List Electra ile sunucunu denetimli, eğlenceli ve düzenli hale getir! Moderasyon, seviye, kayıt, eğlence ve daha fazlası için hemen ekle! top.gg
Electra botunu deneyebilirsiniz. Add Electra Discord Bot | The #1 Discord Bot List Electra ile sunucunu denetimli, eğlenceli ve düzenli hale getir! Moderasyon, seviye, kayıt, eğlence ve daha fazlası için hemen ekle! top.gg
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #6 Yabancı bot olarak Xenon var. Türkçe isterseniz Electra, Uzaylı, Erensi gibi milyon tane bot vardır.
tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2021 #7 Ben yapabilirim hocam. Şu aralar boşum. JETTİN ULTİSİ dedi: Arkadaşlar profesyonel hazır bütün roller ayarlı Discord sunucu kurma gibi şeyler var mı? Varsa da güvenilir mi? Genişletmek için tıkla...
Ben yapabilirim hocam. Şu aralar boşum. JETTİN ULTİSİ dedi: Arkadaşlar profesyonel hazır bütün roller ayarlı Discord sunucu kurma gibi şeyler var mı? Varsa da güvenilir mi? Genişletmek için tıkla...
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #8 sucukcu mahmut dedi: Ben yapayım hocam. İşim yok zaten şu an. Genişletmek için tıkla... tornatezgahi dedi: Ben yapabilirim hocam. Şu aralar boşum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsunuz? Nasıl verceksiniz bana?
sucukcu mahmut dedi: Ben yapayım hocam. İşim yok zaten şu an. Genişletmek için tıkla... tornatezgahi dedi: Ben yapabilirim hocam. Şu aralar boşum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyorsunuz? Nasıl verceksiniz bana?
r4pid Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #9 JETTİN ULTİSİ dedi: Arkadaşlar profesyonel hazır bütün roller ayarlı Discord sunucu kurma gibi şeyler var mı? Varsa da güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... VIA bot gibi botlar var daha önce denemedim ama bir bakabilirsiniz hocam. VIA bot ekle; Add Via Discord Bot | The #1 Discord Bot List Sunucu koruma sistemleri, sunucu kurma, eğlence komutları ve sayısız ilginç/işlevli komutlar! top.gg
JETTİN ULTİSİ dedi: Arkadaşlar profesyonel hazır bütün roller ayarlı Discord sunucu kurma gibi şeyler var mı? Varsa da güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... VIA bot gibi botlar var daha önce denemedim ama bir bakabilirsiniz hocam. VIA bot ekle; Add Via Discord Bot | The #1 Discord Bot List Sunucu koruma sistemleri, sunucu kurma, eğlence komutları ve sayısız ilginç/işlevli komutlar! top.gg
tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2021 #10 Nasıl yapıyorsunuz? Nasıl verceksiniz bana? Genişletmek için tıkla... İlk önce bir Discord hesabı açıyoruz, sonra sunucuyu kurmaya başlıyoruz. İş bittiğinde size mail ve şifre ile hesabı teslim ediyoruz.
Nasıl yapıyorsunuz? Nasıl verceksiniz bana? Genişletmek için tıkla... İlk önce bir Discord hesabı açıyoruz, sonra sunucuyu kurmaya başlıyoruz. İş bittiğinde size mail ve şifre ile hesabı teslim ediyoruz.