M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #11 tornatezgahi dedi: İlk önce bir Discord hesabı açıyoruz, sonra sunucuyu kurmaya başlıyoruz. İş bittiğinde size mail ve şifre ile hesabı teslim ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Direk sunucu sahipliğini devretsenize hesabı neden veriyorsunuz? Sanırım biraz acemisiniz
tornatezgahi dedi: İlk önce bir Discord hesabı açıyoruz, sonra sunucuyu kurmaya başlıyoruz. İş bittiğinde size mail ve şifre ile hesabı teslim ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Direk sunucu sahipliğini devretsenize hesabı neden veriyorsunuz? Sanırım biraz acemisiniz
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 11 Haziran 2021 #12 tornatezgahi dedi: İlk önce bir Discord hesabı açıyoruz, sonra sunucuyu kurmaya başlıyoruz. İş bittiğinde size mail ve şifre ile hesabı teslim ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne gerek var ona direkt sunucu sahipliğini aktar.
tornatezgahi dedi: İlk önce bir Discord hesabı açıyoruz, sonra sunucuyu kurmaya başlıyoruz. İş bittiğinde size mail ve şifre ile hesabı teslim ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne gerek var ona direkt sunucu sahipliğini aktar.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #13 Discord Server Templates Burdan istediğiniz tarzda kurulmuş sunucular bulabilirsiniz. Sonra ekle deyip botu ekliyorsunuz o da kuruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamazsanız nasıl yapılacağını gösteren bir video.
Discord Server Templates Burdan istediğiniz tarzda kurulmuş sunucular bulabilirsiniz. Sonra ekle deyip botu ekliyorsunuz o da kuruyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamazsanız nasıl yapılacağını gösteren bir video.
tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2021 #14 Memyr dedi: Direk sunucu sahipliğini devretsenize hesabı neden veriyorsunuz? Sanırım biraz acemisiniz Genişletmek için tıkla... Aslında o da olur ama ben genellikle hesabı veriyorum.
Memyr dedi: Direk sunucu sahipliğini devretsenize hesabı neden veriyorsunuz? Sanırım biraz acemisiniz Genişletmek için tıkla... Aslında o da olur ama ben genellikle hesabı veriyorum.
E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #15 sucukcu mahmut dedi: Ben yapayım hocam. İşim yok zaten şuan. Genişletmek için tıkla... dostum yaparmısın
sucukcu mahmut dedi: Ben yapayım hocam. İşim yok zaten şuan. Genişletmek için tıkla... dostum yaparmısın
D Denizzzmis Yoctopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ağustos 2022 #16 Sunucu kurmak istiyorum ama pek anlamıyorum hazır sunucu kurabilicek yardım edicek birisi var mı
cinar12322 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #17 Memyr dedi: Cortex botu. Genişletmek için tıkla... hayır erensibot