Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 18 Haziran 2023 #11 Skles dedi: Hocam şimdi ama adamlar milyonlarca ürün satıyor. Bir şekilde tesadüfen olmuştur ki zaten bu tüm büyük firmalarda yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Eğer sesini duyurursa daha dikkatli olurlar en azından başkaları sinek yemez.
Skles dedi: Hocam şimdi ama adamlar milyonlarca ürün satıyor. Bir şekilde tesadüfen olmuştur ki zaten bu tüm büyük firmalarda yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Eğer sesini duyurursa daha dikkatli olurlar en azından başkaları sinek yemez.
Skles Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #12 F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam ama ben o sineği fark etmeyip yeseydim ciddi hastalıklara yol açabilirdi sinek çok tehlikeli bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hazır gıdalar büyük risk taşıyor.
F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam ama ben o sineği fark etmeyip yeseydim ciddi hastalıklara yol açabilirdi sinek çok tehlikeli bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hazır gıdalar büyük risk taşıyor.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #13 Hocam Tüketici Hakları Mahkemesine başvurun.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 21 Haziran 2023 #14 Kullanıcı311 dedi: İletişim Indomie ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için bizlerle iletişime geçebilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. www.adkoturk.com.tr Şikayet et. Genişletmek için tıkla... Mailden hala cevap gelmedi başka bir öneriniz var mı?
Kullanıcı311 dedi: İletişim Indomie ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için bizlerle iletişime geçebilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. www.adkoturk.com.tr Şikayet et. Genişletmek için tıkla... Mailden hala cevap gelmedi başka bir öneriniz var mı?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #15 F 16 Fighting Falcon dedi: Mailden hala cevap gelmedi başka bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Numarayı aramak. Başka çare yok.
F 16 Fighting Falcon dedi: Mailden hala cevap gelmedi başka bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Numarayı aramak. Başka çare yok.