Başlıkta belirttiğim gibi ileride kasa almak istiyorum. Ailem ben yokken bir kasa almıştı. Kasa toplama ama internet üzerinden alındı tek parça olarak.
Sorum kasa alırken tek parça olarak yani herhangi bir firmanın kendi hazır kasası mı kendi topladığım bir kasa mı daha iyi olur?
İleride ekran kartı, işlemci vs. değiştirirken hangisi en az sorun çıkartır?
Bütçe 3000 - 7000 TL. (3000 5000 falan taban. Dişimi biraz sıkarsam 7000'e ulaşabilirim (Arkadaşlarımdan ve ailemden destek alabilirim) )
İkiside sorun çıkarmaz. Ama kendin toplarsan daha ucuza da getirebilirsin. Ama bazen çok güzel indirimler de oluyor. O zamana bağlı. Alacağın zaman konu açıp sorabilirsin.
Başlıkta belirttiğim gibi ileride kasa almak istiyorum. Ailem ben yokken bir kasa almıştı. Kasa toplama ama internet üzerinden alındı tek parça olarak.
Sorum kasa alırken tek parça olarak yani herhangi bir firmanın kendi hazır kasası mı kendi topladığım bir kasa mı daha iyi olur?
Bütçe 3000 - 7000 TL.
Bütçe net bir bütçe değil. Arada dağlar kadar fark var. Konuya gelirsek hazır sistemlerde hepsinde olmamak kaydıyla kalitesiz veya sorunlu ürünler bulunmakta o sebeple toplama yapmanız daha iyi olacaktır.
3000-7000 TL nasıl bir bütçeymiş öyle? Hazır kasalardan uzak dur, tabi belli başlı sitelerin "oyun kasası" olarak topladığı kasalar var, onlardan bazıları gayet iyi.
Bütçe 3000 - 7000 TL.
Toplama almanı öneririm. Bilgisayarda ne yapacağına bağlı tam performansını alacağın bir bilgisayar toplarsın ama bilgisayar bilgin yoksa hazır al kardeşim.