M meerlyn Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Yeni kasa aldım, montajlayıp gönderdiler, ekran kartını ben taktım. Anakart kutusundan yanlış bilmiyorsam SATA kablosu çıktı. Bunu takmam gerekiyor mu? PC'de takılı olan SSD bu WD Green SN350 500GB 2400/1500MB/s NVMe M.2 SSD Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HDD yok zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2024
Yeni kasa aldım, montajlayıp gönderdiler, ekran kartını ben taktım. Anakart kutusundan yanlış bilmiyorsam SATA kablosu çıktı. Bunu takmam gerekiyor mu? PC'de takılı olan SSD bu WD Green SN350 500GB 2400/1500MB/s NVMe M.2 SSD Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HDD yok zaten.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 8 Mart 2024 #2 M.2 SSD bu anakarta takacaksın. HDD ya da SATA SSD alırsan kullanırsın o SATA kablosunu.
M meerlyn Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 Kaan Diktaş dedi: M.2 SSD bu anakarta takacaksın. HDD ya da SATA SSD alırsan kullanırsın o SATA kablosunu. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD yi takılı göndermişler. Sata kablosunu kullanmıyorum o zaman teşekkürler
Kaan Diktaş dedi: M.2 SSD bu anakarta takacaksın. HDD ya da SATA SSD alırsan kullanırsın o SATA kablosunu. Genişletmek için tıkla... M.2 SSD yi takılı göndermişler. Sata kablosunu kullanmıyorum o zaman teşekkürler
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 8 Mart 2024 #4 meerlyn dedi: M.2 SSD yi takılı göndermişler. Sata kablosunu kullanmıyorum o zaman teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
meerlyn dedi: M.2 SSD yi takılı göndermişler. Sata kablosunu kullanmıyorum o zaman teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.389 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 8 Mart 2024 #5 Anakart kutularında fix çıkan bir ürün. Sisteminizdeki mevcut SSD anakarta monteli. Kabloyu takmanıza gerek yok eşantiyon gibi bir şey.
Anakart kutularında fix çıkan bir ürün. Sisteminizdeki mevcut SSD anakarta monteli. Kabloyu takmanıza gerek yok eşantiyon gibi bir şey.
M meerlyn Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #6 Hexa Force dedi: Anakart kutularında fix çıkan bir ürün. Sisteminizdeki mevcut SSD anakarta monteli. Kabloyu takmanıza gerek yok eşantiyon gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Hexa Force dedi: Anakart kutularında fix çıkan bir ürün. Sisteminizdeki mevcut SSD anakarta monteli. Kabloyu takmanıza gerek yok eşantiyon gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler