K kurosaki-shinpachi Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 33 2 Ağustos 2020 #1 Ben bir PC aldımda lisansız yazı çok rahatsız ediyor ücretsiz bir Key girsem zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2020
isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #2 Zarar vereciğini sanmam.
Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 2 Ağustos 2020 #3 kurosaki-shinpachi dedi: Ben bir PC aldımda lisansız yazı çok rahatsız ediyor ücretsiz bir Key girsem zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır zarar vermez. İnternetteki ücretsiz lisanlar MAK keyler oluyor. Yani şirketlerin aldığı key türü Birden fazla bilgisayarda etkinleştirildiği için şirketler kullanıyor. Yani kullanabilirsiniz. Önerim 5-10 TL'ye OEM key almanız.
kurosaki-shinpachi dedi: Ben bir PC aldımda lisansız yazı çok rahatsız ediyor ücretsiz bir Key girsem zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır zarar vermez. İnternetteki ücretsiz lisanlar MAK keyler oluyor. Yani şirketlerin aldığı key türü Birden fazla bilgisayarda etkinleştirildiği için şirketler kullanıyor. Yani kullanabilirsiniz. Önerim 5-10 TL'ye OEM key almanız.
B Berkhan Şahin Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 55 2 Ağustos 2020 #4 kurosaki-shinpachi dedi: Ben bir PC aldımda lisansız yazı çok rahatsız ediyor ücretsiz bir Key girsem zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Alırken güvenilir sitelerden almalısınız. Sosyalde keyi gelmeyenler var. Önerilen siteleri yine sosyalde aratarak bulabilirsiniz.
kurosaki-shinpachi dedi: Ben bir PC aldımda lisansız yazı çok rahatsız ediyor ücretsiz bir Key girsem zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Alırken güvenilir sitelerden almalısınız. Sosyalde keyi gelmeyenler var. Önerilen siteleri yine sosyalde aratarak bulabilirsiniz.