fatihdemirag_ Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 303 23 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar logodaki yazıyı silemedim ve arka fontu siyah yapamadım, yardımcı olabilir misiniz?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 23 Mayıs 2022 #2 Biri yapmazsa yarın yapar atarım, yazı derken '' made with Placeit ''den bahsediyorsunuz değil mi?
fatihdemirag_ Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 303 23 Mayıs 2022 #3 PhysicalDecline dedi: Biri yapmazsa yarın yapar atarım, yazı derken " made with placeit "den bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, made with placeit' silinecek ve arka font siyah olacak, yapmaya çalıştım CS6'dan ama elime yüzüme bulaştırdım maalesef.
PhysicalDecline dedi: Biri yapmazsa yarın yapar atarım, yazı derken " made with placeit "den bahsediyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, made with placeit' silinecek ve arka font siyah olacak, yapmaya çalıştım CS6'dan ama elime yüzüme bulaştırdım maalesef.