Hazır masaüstü PC önerisi

Volframite

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Güncel pek konu bulamadım belki ben bulamamışımdır ama durumum kötü. Öncelikle 40.000 TL bütçem var. Monitör dahil olmak üzere yarın gün içerisinde ya da en geç pazartesi olmak üzere masaüstü bir Gaming PC almalıyım.
MSI MAG Infinite S3 13NUD-833EU

Yukarıda gördüğünüz sistemi buldum bunun dışında drago vs gibi sistemler var. Bu sistemleri almak istemiyorum, kendim toplamak istiyorum fakat malum ekonomide vade farkı ödememek için Hepsiburada'ya esir oldum. Çaresizlikle yazıyorum yukarıda gördüğünüz sistemde benim için önemli olan 4060 Ti'dır. Yayın yapmak istediğim için Intel kullanmak istiyorum. Aşırı bilgisayar bilen biri değilim. 4060 Ti bütçeme uyan bir ekran kartı. Bunun dışında 40 bin TL içinde monitör ve kasa olsa yeterli. Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Prime777 sorunum vade farklarıylaydı fakat vade farkı ödemeden bu işi çözemeyeceğimi anladım. Önerilerin için teşekkür ederim. Monitörü alacağım fakat kasa konusunda Technopat'ın Hero-Technopat kasasını yükseltip almayı düşünüyorum. Sence yaptığım düzenleme nasıl? (şu an bütçeme uysun diye biraz bazı parçaları kötü seçtim)
36.660TL

Anakart b olmasi guzel ama 7600X gerek yoktu, X cok da bir şey fark etmiyor.

7600 ile 7500F dahili grafik harici esit.

Fiyatı artırdılar mı aynısıni seçince fiyatlar farklı oluyor.

Fiyatı artırdılar mı aynısıni seçince fiyatlar farklı oluyor.

Fiyatı arttırdılar ne yazık ki ben sistemi satın aldım. Aldığım hali ekte.
(Fiyat sağ üst köşede yazıyor.)

Anakart b olmasi guzel ama 7600X gerek yoktu, X cok da bir şey fark etmiyor.

7600 ile 7500F dahili grafik harici esit.

Biraz bilmemekten kaynaklandı benchmark sitelerinden bakıp orada yüksek puanlı olanı aldım. Acelem olduğu için cevapları bekleyemedim ne yazık ki. RAM 16 GB olarak kalmasın diye düşündüm bilmiyorum belki gene paramı boşa harcadım 32 GB 6000Hz tercih ettim hem CL olarak da 38'den 36'ya bir minik atlama daha oldu

çözüldü.
@Prime777 AMD tarafını önerdikten sonra Technopat'ın topladığı kasayı gördüm. Kasada değişiklikler yaparak yukarıda paylaştığım haliyle satın aldım. Prime'ın önerdiği ekranı araştırdım. Ghosting vs sorunlarının olmadığını formda okuduktan sonra satın aldım.
Ekranda bakmanız gerekenleri ve kasada olan bileşenleri "ürün ismi + alınır mı?" şeklinde arattığınızda Google üzerinden bile rahatça Technopat Sosyal içerisinde tartışılıp değerlendirildiğini görebilirsiniz. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…