Hazır metinlere tuş atama

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Arkadaşlar merhaba, kendi işimin müşteri temsilcisiyim. Ben müşterilerime aynı şeyleri sürekli manuel yazmak yerine otomatik yazmayı düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün yapabiliyorum fakat istediğim biraz daha farklı.
Mesela 1 tuşa atadığım cevaplar sürekli aynı olsun istemiyorum. Bir tane cevaba 20-30 tane yazı ve diğer cevaplara da aynı şekil 20-30 tane yazı gireceğim ve her bastığımda rastgele cevabı gönderecek. Sık müşterilerim olduğu için sürekli aynı şeyleri söyleyerek onları işkillendirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, kendi işimin müşteri temsilcisiyim. Ben müşterilerime aynı şeyleri sürekli manuel yazmak yerine otomatik yazmayı düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün yapabiliyorum fakat istediğim biraz daha farklı.
Mesela 1 tuşa atadığım cevaplar sürekli aynı olsun istemiyorum. Bir tane cevaba 20-30 tane yazı ve diğer cevaplara da aynı şekil 20-30 tane yazı gireceğim ve her bastığımda rastgele cevabı gönderecek. Sık müşterilerim olduğu için sürekli aynı şeyleri söyleyerek onları işkillendirmek istemiyorum.
Klavye tuşlarına atama yapabilirsiniz. Rastgele cevap için 30 farklı seçenek belirleyin rastgele modunu seçip. Klavye programınıza yada kullandığınız programa göre değişir.

Son düzenleme:
Klavye tuşlarına atama yapabilirsiniz. Rastgele cevap için 30 farklı seçenek belirleyin rastgele modunu seçip. Klavye programınıza ya da kullandığınız programa göre değişir.

Nasıl yapabilirim onu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı