Hazır mı toplama mı?

27Muhammed27

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem alacağım, bütçem her ikisine de yetiyor. Hazır sistem mi alayım yoksa tüm parçalarını bir anda alıp toplayayım mı?

Arkadaşlar sistem alacağım, bütçem her ikisine de yetiyor. Hazır sistem mi alayım yoksa tüm parçalarını bir anda alıp toplayayım mı?

Bütçem 50 bin.

Toplamayı biliyorsanız toplamak bana göre daha mantıklı araştırarak internette video izleyerek toplayabilirsiniz veya hazır sistemde bakabilirsiniz size hangisi yetecekse.

Bütçem 50 bin.
Hocam ikisi ayrı çünkü gerçekten bazen hazır sistemler güzel olabiliyor.

Hocam ikisi ayrı çünkü gerçekten bazen hazır sistemler güzel olabiliyor.

Hazır sistemlere güvenmememin sebebi ikinci el eşya koyma ihtimali oluyor benim arkadaşım aldığında mining yapılmış ekran kartı koymuşlardı.

Toplamayı biliyorsanız toplamak bana göre daha mantıklı araştırarak internette video izleyerek toplayabilirsiniz veya hazır sistemde bakabilirsiniz size hangisi yetecekse.

Ona gerek yok ben yetenekli bir insanla beraber toplayacağım teşekkürler.

Genellikle hazır sistemler daha ucuz ve kampanyada oluyor, birkaç kez hem kendime hem de arkadaşlarıma Vatan'dan hazır sistem aldım ve hiçbir sorun çıkmadı GTX 970'li sistemi hala arkadaşım kullanıyor.

Toplama daha uzun falan olmuyor alakası yok aldığın parçalar ve aldığın mağaza ile ilgisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…