ANAMOLY Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Bir hosting firmasına yaptırdığım hazır pakete ne yaparsam yapayım araç ekleyemiyorum. Yapan arkadaşa da sordum, o da bilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Bir hosting firmasına yaptırdığım hazır pakete ne yaparsam yapayım araç ekleyemiyorum. Yapan arkadaşa da sordum, o da bilmiyor.
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 14 Kasım 2023 #2 Kullandığınız scriptler hangisi? Tahmin edebilme yeteneğim olmadığı için özür dilerim. Artı 0 Eksi
KS KS ANAMOLY Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 tam1gamer1 dedi: Kullandığınız scriptler hangisi? Tahmin edebilme yeteneğim olmadığı için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bir tane araba scripti denedim. MTA:SA BMW M760Li xDrive Script Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com Artı 0 Eksi
tam1gamer1 dedi: Kullandığınız scriptler hangisi? Tahmin edebilme yeteneğim olmadığı için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bir tane araba scripti denedim. MTA:SA BMW M760Li xDrive Script Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 14 Kasım 2023 #4 ANAMOLY dedi: Bir tane araba scripti denedim. MTA:SA BMW M760Li xDrive Script Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Hayır, sunucunuzdaki hazır olan scriptlerden bahsediyorum. Artı 0 Eksi
ANAMOLY dedi: Bir tane araba scripti denedim. MTA:SA BMW M760Li xDrive Script Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Hayır, sunucunuzdaki hazır olan scriptlerden bahsediyorum.
KS KS ANAMOLY Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 tam1gamer1 dedi: Hayır, sunucunuzdaki hazır olan scriptlerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sayamayacağım kadar fazla ama sunucuda modlu polis arabası falan var. Artı 0 Eksi
tam1gamer1 dedi: Hayır, sunucunuzdaki hazır olan scriptlerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sayamayacağım kadar fazla ama sunucuda modlu polis arabası falan var.