Hazır PC Alınca Yapılması Gerekenler

mertvuuk

Centipat
aquarius 5an Game Garaj'dan bu sistemi alacagım sadece 1660 Super yapacagım ve aldıktan sonra FreeDOS olarak geliyormuş yani kendim Win 10 falan kuracagım nasıl driver olsun WinRAR gibi programları nasıl indirecegim veya da Win 10 yükleyince otomatik yüklenecek mi acaba bir de Win 10 Pro için 16 GB flash bellek yeterli mi? Kısaca neler yükleyecegim arkadaşlar? İyi formlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
aquarius 5an Game Garaj'dan bu sistemi alacagım sadece 1660 Super yapacagım ve aldıktan sonra FreeDOS olarak geliyormuş yani kendim Win 10 falan kuracagım nasıl Driver olsun WinRAR gibi programları nasıl indirecegim veya da Win 10 yükleyince otomatik yüklenecek mi acaba bir de Win 10 Pro için 16 GB flash bellek yeterli mi? Kısaca neler yükleyecegim arkadaşlar? İyi formlar.

Ben 8 GB flash bellek ile Windows 10'u kurmuştum Windows 10'u İndirin bu site aracılığıyla aracı indir ve flash diskini otomatik olarak format disk yapıyor anakartının kendi sitesinden Driver'leri kur ve ekran kartınında ayrıca sitesinden gidip kendi ekran kartının Driver'ini kurabilirsin. Bu arada BIOS için ayarlar var tabii benim pek bilgim yok ama buradaki hocalara danışarak daha sağlıklı ve temiz kurulum yapabilirsin.

Ben 8 GB flash bellek ile Windows 10'u kurmuştum Windows 10'u İndirin bu site aracılığıyla aracı indir ve flash diskini otomatik olarak format disk yapıyor anakartının kendi sitesinden Driver'leri kur ve ekran kartınında ayrıca sitesinden gidip kendi ekran kartının Driver'ini kurabilirsin. Bu arada BIOS için ayarlar var tabii benim pek bilgim yok ama buradaki hocalara danışarak daha sağlıklı ve temiz kurulum yapabilirsin.

Anakart Driver varmıymış.
birde olayların sakinleşmesini bekliyorum
Anakart Driver varmıymış.

Bir de olayların sakinleşmesini bekliyorum.

Anakart Driver'ları kur dedin ya onu anlamadım.
En az 8 GB bir flash bellek gerekli, Windows 10'u İndirin Windows'un kendi sitesinden indirebilirsin. Driver'ları anakartının sitesinden, ekran kartı Driver'ını NVIDIA Experience ile yükleyebilirsin.
teşşekür ederim dostum
16 GB her türlü yetecektir WinRAR yerine 7ZIP kurmanızı tavsiye ederim hem ücretsiz hem de daha kullanışlı.
peki cevabın için teşşekürler dostum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı