Hazır PC mi Monster laptop mı?

Hasan.Merttt

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar. Hepsiburada ve Monster'ın kendi sitesinde 12 ay taksite peşin fiyat kampanyası var. Monster'dan almayı düşündüğüm laptop buydu: Tulpar T6 V3.2 16" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Hepsiburada'da da aynı taksit kampanyası olduğu için hazır sistemlere baktım ama pek bir şey bulamadım bunun haricinde: https://www.hepsiburada.com/msi-ddr...ssd-sivi-sogutmali-win11-pro-pm-HBC00006QROS9
Önerilerinize açığım. Bütçe 60-65k gibi. Ya Hepsiburada'dan hazır bir PC alacağım ya da Monster'dan bu laptopu. Parça parça toplamak mantıklı olsa da birleştiremeyeceğim için hazır sistem önerileri çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Monster Tulpar serisinin kronik sorunlu olduğu söyleniyordu, @SerdarT35 daha iyi bilir. Sizin yerinizde olsam, masaüstü bilgisayara bakardım. Eğer bilgisayarınızı bir yerlere götürmek mecburiyetindeyseniz, dizüstü oyuncu bilgisayarı daha iyi olur da eğer bir yerlere götürme zorunluluğunuz yoksa dizüstü oyuncu bilgisayarıyla boşuna uğraşmayın.

Monster Tulpar serisinin kronik sorunlu olduğu söyleniyordu, @SerdarT35 daha iyi bilir. Sizin yerinizde olsam, masaüstü bilgisayara bakardım. Eğer bilgisayarınızı bir yerlere götürmek mecburiyetindeyseniz, dizüstü oyuncu bilgisayarı daha iyi olur da eğer bir yerlere götürme zorunluluğunuz yoksa dizüstü oyuncu bilgisayarıyla boşuna uğraşmayın.
Halihazırda beni idare eden bir monster laptopım var 1050 ti ekran kartı olan. Taşımam gerektiğinde bunu taşırım oyun çok oynamam. Oyun işlerini masaüstünden hallederim diye düşünüyorum. Bana hepsiburada'dan hazır sistemler önerebilir misiniz?

Net bir fikrim maalesef yok da şunu söyleyebilirim: DDR5'li RAM ve RTX 4070 Super ya da 4070'li sistem gelir gibime geliyor o fiyata.

@Hasan.Merttt, işlemci ağırlıklı oyunlar oynarsanız, daha yüksek FPS değeri alabilirsiniz. İşlemciye ağırlık verilmiş bir sistem, ekran kartı düşük tutulmuş. Ekran kartı gene de kötü değil, birçok oyunu oynatır da bu fiyata 4070 Super gelebiliyorken 4070 koymaları da bayağı kıstıklarını gösterir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı