TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Eylül 2020 #1 Raporların daha kolay iletilmesi için, bir öneride bulunmuştum. Mikail Fidan, 'Bu olabilir, not aldım.' demişti. Aradan epey bir zaman geçti ve o günden beri bir değişiklik yok. Sosyal'de hazır raporlama seçenekleri neden yok? Bizde: Onlarda: Böyle bir kolaylık olsa iyi olurdu. (Evet evet 2. resmi o malum siteden aldım.) www.technopat.net
Raporların daha kolay iletilmesi için, bir öneride bulunmuştum. Mikail Fidan, 'Bu olabilir, not aldım.' demişti. Aradan epey bir zaman geçti ve o günden beri bir değişiklik yok. Sosyal'de hazır raporlama seçenekleri neden yok? Bizde: Onlarda: Böyle bir kolaylık olsa iyi olurdu. (Evet evet 2. resmi o malum siteden aldım.) www.technopat.net
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Eylül 2020 #2 Güzel şeyler hep geç gelir zaten. Ya da gelmez.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Eylül 2020 #3 Aynı konuyu iki kez açmanıza gerek yok, ceza.