Hazır Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem seçimi

Ooppaii

Hectopat
Daha fazla  

Bu iki sıstem arasında kaldım, cok bır fark yok ama yıne de karar veremedıgım ıcın sormak ıstedım. Bılgısı olan arkadaslar bılgılendırırse sevınırım. PUBG ıcın alıyorum, sızce hangısı daha ıyı bunlardan?

Monıtor olarak bunu dusunuyorum, fıkrını nedenı ıle belırtırsenız sevınırım. Şımdıden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PC Hocası'nın topladığı sistem alınmalı çünkü ileride bir 8GB RAM modülü daha eklenebilir ve güç kaynağı daha verimli ancak biraz daha pahalı. Ama bence en önemlisi kasası daha güzel görünüyor :).

İşlemci: ★ AMD Ryzen ™ 3 1200 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4
Anakart: Asus Prime B350M-A AMD B350, Ryzen AM4 Socket 2666Mhz HDMI, DVI, VGA DDR4
Bellek: Team DDR4 8GB 2666MHz T-Force Dark Gaming
Ekran Kartı: ★ Palit GeForce® GTX1050TI DUAL O.C 4GB 128Bit GDDR5
HDD: Toshiba 1TB 3.5'' P300 7200RPM SATA III
Kasa: Akasa Venom LX 600W 80+ Bronze 3x12cm Fanlı, Pencereli USB 3.0
Monitör: BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı

Sistem teknobiyotik sihirbazından, monitörle beraber 3.236 TL tutuyor.

MERHABALAR GECEN HAFTA MSİ B350 TOMAHAWK ANAKART VE RYZEN 1300 X ISLEMCI ALDIM VE SISTEMIMI KURDUM FAKAT ÇALISMADI
İŞLEMCİ SÖKÜLÜ OLDUGU HALDE ANAKART ENERJIYI ALIYOR ISLEMCI TAKILI OLDUGUNDA HIC BIR SEKILDE GÜÇ GELMIYOR URUNLERIN IKISINIDE IADE TALEP ETTIM İŞLEMCİ İADE TALEBI REDDEDIL SUANDA ANAKARTTAN HABER BEKLIYORUM EGER IKI URUNDEDE SORUN BULUNAMAZ ISE BEN BU SISTEMI NASIL CALISTIRACAGIM BILMIYORUM BANA YARDIM EDERMISINIZ TESEKKUR EDERIM

Rewolwer öncelikle yeni konu aç yardımcı oluruz bu konuyu bölme, yazım kurallarına dikkat edersen bizim için daha kolay olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı