Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 VULCAN-8400F / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi VULCAN-8400F Powered by GG temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Aşağıdaki sistem için hangi sürücüleri kurmalıyız?
VULCAN-8400F / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi VULCAN-8400F Powered by GG temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr Aşağıdaki sistem için hangi sürücüleri kurmalıyız?
Çözüm shiye 27 Ağustos 2024 Ekran kartı sürücüsü bir de işlemci chipset. Gerisini Windows hallediyor.
shiye Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Ekran kartı sürücüsü bir de işlemci chipset. Gerisini Windows hallediyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 shiye dedi: Ekran kartı sürücüsü bir de işlemci chipset. Gerisini Windows hallediyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci chipsetini nereden kuracağım bir de geç gördüm kaç gündür kullanıyorum bir problem olur mu? Artı 0 Eksi
shiye dedi: Ekran kartı sürücüsü bir de işlemci chipset. Gerisini Windows hallediyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci chipsetini nereden kuracağım bir de geç gördüm kaç gündür kullanıyorum bir problem olur mu?
shiye Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 Zeronxxxxx dedi: İşlemci chipsetini nereden kuracağım bir de geç gördüm kaç gündür kullanıyorum bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de geç gördüm kusura bakma. Bir problem olmaz kullanmanda, işlemci marka ve modelin nedir eğer hala bulamadıysan. Artı 0 Eksi
Zeronxxxxx dedi: İşlemci chipsetini nereden kuracağım bir de geç gördüm kaç gündür kullanıyorum bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben de geç gördüm kusura bakma. Bir problem olmaz kullanmanda, işlemci marka ve modelin nedir eğer hala bulamadıysan.
KS KS Z Zeronxxxxx Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #5 shiye dedi: Ben de geç gördüm kusura bakma. Bir problem olmaz kullanmanda, işlemci marka ve modelin nedir eğer hala bulamadıysan. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 8400f Artı 0 Eksi
shiye dedi: Ben de geç gördüm kusura bakma. Bir problem olmaz kullanmanda, işlemci marka ve modelin nedir eğer hala bulamadıysan. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 8400f
shiye Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #6 Zeronxxxxx dedi: Ryzen 5 8400F. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html En üstte Windows kısmından indirebilirsiniz. Son düzenleme: 4 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Zeronxxxxx dedi: Ryzen 5 8400F. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html En üstte Windows kısmından indirebilirsiniz.