Hazır sistem aldıktan sonra ne yapılması gerek?

Ero0183

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Tak fişe çalıştır. Oyun istiyorsan oyun yükle oyna, sevdiğin programlar varsa onları yükle. Zaten kurulu sistem geliyormuş senin ekstra birşey yapmana gerek yok kaldı ki videodan izlediğinizi de anlayıp uygulamadığınızı söylediniz.

Videolu bile yapamiyorsan bir bilgisayarciya götür kanka bide o sistem pahalı haberin olsun iptal etme şansın varsa et.

Vallahi hocam boş gelecek Windows kuracaksın sonra sürücüleri kurup oyununa bakacaksın. Windows'u kurduktan sonra güncellemeleri fullersen tüm sürücüleri de kurar.

Ekran kartı sökülmüş bir şekilde gelir muhtemelen. İlk önce onu tak. Sonra istediğin işletim sistemini kur. İşletim sistemini kurduktan sonra güncel sürücüleri kurmayı unutma.

UUP'tan son sürüm ya da mctool ile ISO indir.
Rufus ile flasa GPT yazdır PC calistırınca F8 yap (ASUS boot tusu bu diye biliyorum)
Kurulum yap, etkinleştirmek için internette key ful,
(Hiç bulamazzsan bir MAK bul etkinleştir farkı formda olsaydı yardımcı olurdum)
Etkinleştir falan.
PCni stress testine sok sıcaklık takibi yap, mavi ekran verecek mi vs...
GPU: 3DMark + FurMark.
CPU: Cinebench.
RAM: Memtest86.
Depolama: CrystalDiskMark.
Oyunlarını kur devam...

Siz söyleyince fark ettim 40k diye bakmadım ama harbi 40k ve DDR 4 hiç olmamış hocam iptal edin ve DDR 5 sistem alın. Sonrada şu videoları izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekran kartı sökülmüş bir şekilde gelir muhtemelen. İlk önce onu tak. Sonra istediğin işletim sistemini kur. İşletim sistemini kurduktan sonra güncel sürücüleri kurmayı unutma.

Vallahi hocam boş gelecek Windows kuracaksın sonra sürücüleri kurup oyununa bakacaksın. Windows'u kurduktan sonra güncellemeleri fullersen tüm sürücüleri de kurar.

Adam PC ile alakalı bir şey bilmiyorum diyor siz sürücüleri kur diyorsunuz adam sürücü ne onu da bilmiyordur, bilse de nasıl kuracak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…