mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.403 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Eylül 2024 #11 Sarıların üstüne sırasıyla sağ tık-özellikler oradarki yerden donanım kimliklerini kopyalayıp buraya atın. Link Burada anlatılan ibareleri takip ederek bulun.
Sarıların üstüne sırasıyla sağ tık-özellikler oradarki yerden donanım kimliklerini kopyalayıp buraya atın. Link Burada anlatılan ibareleri takip ederek bulun.
8 840589 Zeptopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 11 25 Eylül 2024 #12 mardzic dedi: Sarıların üstüne sırasıyla sağ tık-özellikler oradarki yerden donanım kimliklerini kopyalayıp buraya atın. Link Burada anlatılan ibareleri takip ederek bulun. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde ; 1-ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0 2-PCI Aygıtı 3-SM Bus Denetleyicisi 4-Temel Sistem Aygıtı
mardzic dedi: Sarıların üstüne sırasıyla sağ tık-özellikler oradarki yerden donanım kimliklerini kopyalayıp buraya atın. Link Burada anlatılan ibareleri takip ederek bulun. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde ; 1-ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0 2-PCI Aygıtı 3-SM Bus Denetleyicisi 4-Temel Sistem Aygıtı
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.403 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Eylül 2024 #13 840589 dedi: Şu şekilde; 1-ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0 2-PCI aygıtı. 3-sm bus denetleyicisi. 4-temel sistem aygıtı. Genişletmek için tıkla... Konu Bu konuda link verilmiş hocam.
840589 dedi: Şu şekilde; 1-ACPI\INTC1056\2&DABA3FF&0 2-PCI aygıtı. 3-sm bus denetleyicisi. 4-temel sistem aygıtı. Genişletmek için tıkla... Konu Bu konuda link verilmiş hocam.
8 840589 Zeptopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 11 25 Eylül 2024 #14 mardzic dedi: Konu Bu konuda link verilmiş hocam. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
mardzic dedi: Konu Bu konuda link verilmiş hocam. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #15 840589 dedi: Arkadaşlar hazır sistem aldım ve açıldıktan sonra bu işlemleri yapmam tavsiye edildi; -BIOS güncelleme ve ayarı + -Windows kurulumu ve güncellemesi. -Driver kurulumu ve güncellemesi. Ben sadece BIOS güncelleme ve ayarını yaptım. Windows etkinleştirmedim ve ucuz keylerden almak yerine etkinleştirmeden kullanmayı düşünüyorum bir dezavantaj olur mu? Driver kurulumu ve güncellemesi nedir, neleri yapmam gerekiyor? Özellikle buna yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ya da 11 yüklüyse Windows güncellemeleri driverları otomatik yükler.
840589 dedi: Arkadaşlar hazır sistem aldım ve açıldıktan sonra bu işlemleri yapmam tavsiye edildi; -BIOS güncelleme ve ayarı + -Windows kurulumu ve güncellemesi. -Driver kurulumu ve güncellemesi. Ben sadece BIOS güncelleme ve ayarını yaptım. Windows etkinleştirmedim ve ucuz keylerden almak yerine etkinleştirmeden kullanmayı düşünüyorum bir dezavantaj olur mu? Driver kurulumu ve güncellemesi nedir, neleri yapmam gerekiyor? Özellikle buna yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ya da 11 yüklüyse Windows güncellemeleri driverları otomatik yükler.