Hayırlı olsun. Öncelikle çalışan başka bir bilgisayardan Rufus ile bir format USB'si hazırlaman lazım. Sonrasında da yeni bilgisayarına USB'yi takıp sistemi USB'den boot ederek kurulumu yapabilirsin.
Bkz.
Hayırlı olsun. Öncelikle çalışan başka bir bilgisayardan Rufus ile bir format USB'si hazırlaman lazım. Sonrasında da yeni bilgisayarına USB'yi takıp sistemi USB'den boot ederek kurulumu yapabilirsin.
Bkz.
Kendine yeni bir usb al 8 gb işini görecektir temiz bir bilgisayar bulup oradan google windows 10 iso yaz microsoftun kendi sitesinden indir usb'nin içine kur sonra bilgisayarına tak bios ayarlarından git yükleme kısmında usb'yi aktif et oradan kur gayet kolay nette videoları var.
Kendine yeni bir usb al 8 gb işini görecektir temiz bir bilgisayar bulup oradan google windows 10 iso yaz microsoftun kendi sitesinden indir usb'nin içine kur sonra bilgisayarına tak bios ayarlarından git yükleme kısmında usb'yi aktif et oradan kur gayet kolay nette videoları var.
@FehmiDogru.js çok daha güncel bir sistemim var Windows 11 henüz sistemsel olarak oturmuş değil problemleri var o yüzden arkadaşın sistemi için bence Windows 10 çok daha akıcı kullanıbilir tabii kendi ikisini deneyip kararını verebilir
Hazır aldıysan içinde %90 Windows kuruludur.
Ben olsam flash ile kendim temiz kurulum yapardım. Yapmak istemezsen de ürün anahtarını girip Windows'u etkinleştirebilirsin.
Sistem Windows olmadan geldiyse yine başka bir bilgisayardan flash içine Windows 10 veya 11 ISO dosyasını Rufus ile yazdırıp ardından PC'nin boot menüsüne girip PC'ne taktığın flash belleğini seçerek Windows kurulumunu gerçekleştirebilirsin. Uzun olduysa kusura bakma detaylı anlatmak istedim.
Bos bir USB icerisine W11 ISO yazdir, kurulum yap. Driverlarini tek tek indir ve kur. Anakartinin BIOS Update'ini yapman gerek. Anakartinin resmi sitesine gir BIOS dosyasini indir bir klasore at ve cikart. BIOS'a gir Update bolumunden dosyayi sec sonra kendisi Update'i yapip restart atiyor.