Çözüldü Hazır sistem aldıktan sonra Windows kurulumu nasıl yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

retegi

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar. Bu sistemi şu anda satın aldım ve geldiği zaman ne yapmalıyım? Windows'unu falan nasıl kuracağım?

Hayırlı olsun. Öncelikle çalışan başka bir bilgisayardan Rufus ile bir format USB'si hazırlaman lazım. Sonrasında da yeni bilgisayarına USB'yi takıp sistemi USB'den boot ederek kurulumu yapabilirsin.
Bkz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@FehmiDogru.js çok daha güncel bir sistemim var Windows 11 henüz sistemsel olarak oturmuş değil problemleri var o yüzden arkadaşın sistemi için bence Windows 10 çok daha akıcı kullanıbilir tabii kendi ikisini deneyip kararını verebilir.

Benim de cok cok guncel bir sistemim var hocam. Windows 11 bende 10'a gore cok daha stabil ve performansli calisiyor? Ikisini de denedim zaten ilk geldiginde 10 ile gelmisti sonra 11e yukselttim ve az da olsa performans artisi oldu.

Hocam konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama bir şey sormak istiyorum. Ben bu sisteme soğutucu eklemeyi unuttum ama sistemin mevcudunda var mı bu soğutucu?

Hocam konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama bir şey sormak istiyorum. Ben bu sisteme soğutucu eklemeyi unuttum ama sistemin mevcudunda var mı bu soğutucu?
Stok soğutucu mevcut ancak ileride daha iyi bir soğutucuya geçmeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı