Hazır sistem alınca ne yapmak gereklidir?

Daha fazla  
Arkadaşlar, hazır sistem aldım. Henüz kurmak nasip olmadı. Birkaç çevre birimleri olarak birkaç parça kargosu beklemekteyim.
Aldığım sistemi kutusundan çıkarttığım andan itibaren yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Benim yapmam gerekenlere dair bildiğim tek şey ekran kartının takılı gelmediği ve onu montajının yapılmasından ibaret. Yanlış bir şey yapmamak adına ne yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler…

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücülerini kur. Geri kalanı Windows otomatik olarak hallediyor herhalde. BIOS güncel değilse güncelle. Mouse'nin yazılımı varsa onu kurabilirsin.

Telefonunuzun kamerasını açın, ve kutuyu açarken videoya alın.

Evet tam olarak bunu yaptım 18 dakikalık bir video oldu :))

FreeDOS ise Windows'u ve driverları kurman gerekecek.
Evet öyle ve bu konularda pek bilgili değilim ve biraz tedirginim becerebileceğime dair

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler

Ekran kartı sürücülerini kur. Geri kalanı Windows otomatik olarak hallediyor herhalde. BIOS güncel değilse güncelle. Mouse'nin yazılımı varsa onu kurabilirsin.
Ekran kartı sürücülerini nasıl kuracağımı bilmiyorum buna bakacağım, mouse asus rog gladius core 2 klavye asus tuf k7 kargo aşamasındalar yazılımları konusunda bir araştırma yapacağım teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows kurmadan önce BIOS güncelleyin. Windows 10 öneririm. Size kalmıştır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı