Arkadaşlar, hazır sistem aldım. Henüz kurmak nasip olmadı. Birkaç çevre birimleri olarak birkaç parça kargosu beklemekteyim.
Aldığım sistemi kutusundan çıkarttığım andan itibaren yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Benim yapmam gerekenlere dair bildiğim tek şey ekran kartının takılı gelmediği ve onu montajının yapılmasından ibaret. Yanlış bir şey yapmamak adına ne yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler…
Ekran kartı sürücülerini kur. Geri kalanı Windows otomatik olarak hallediyor herhalde. BIOS güncel değilse güncelle. Mouse'nin yazılımı varsa onu kurabilirsin.
Ekran kartı sürücülerini kur. Geri kalanı Windows otomatik olarak hallediyor herhalde. BIOS güncel değilse güncelle. Mouse'nin yazılımı varsa onu kurabilirsin.
Ekran kartı sürücülerini nasıl kuracağımı bilmiyorum buna bakacağım, mouse asus rog gladius core 2 klavye asus tuf k7 kargo aşamasındalar yazılımları konusunda bir araştırma yapacağım teşekkür ederim.
15 farklı yöntem ile Windows 10'u kolaylıkla hızlandırabilirsiniz. Uygulayacağınız işlemleri dikkatli bir biçimde yapmanızla birlikte Windows 10 hızında
Başlamadan önce geri yükleme noktası oluşturun! https://support.microsoft.com/tr-tr/windows/sistem-geri-y%C3%BCkleme-noktas%C4%B1-olu%C5%9Fturun-77e02e2a-3298-c869-9974-ef5658ea3be9 İlk olarak debloat yaparak başlayacağız...