Crazyleqend Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 102 Makaleler 1 7 Nisan 2020 #1 Vatan'dan hazır bi' sistem aldıktan sonra işletim sistemi kurmak dışında yapılması gerekenler nelerdir? Test etmek gereken şeyler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
Vatan'dan hazır bi' sistem aldıktan sonra işletim sistemi kurmak dışında yapılması gerekenler nelerdir? Test etmek gereken şeyler var mı?
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #2 Crazyleqend dedi: Vatan'dan hazır bi' sistem aldıktan sonra işletim sistemi kurmak dışında yapılması gerekenler nelerdir? Test etmek gereken şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Bi oyun kur, Afterburner'den sıcaklık, ne kadar ne kullaniliyor vesaire tek tek bak. Benim kişisel önerim budur.
Crazyleqend dedi: Vatan'dan hazır bi' sistem aldıktan sonra işletim sistemi kurmak dışında yapılması gerekenler nelerdir? Test etmek gereken şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... Bi oyun kur, Afterburner'den sıcaklık, ne kadar ne kullaniliyor vesaire tek tek bak. Benim kişisel önerim budur.