Hazır sistem alındıktan sonra neler yapılmalı?

Windows kurmanız lazım. Windows 10 tavsiye edilmektedir. Kurduktan sonra Windows otomatik bazı driverleri yüklüyordur. Ekran kartı driverinide yükleyebilir ama onu kullanmayın. Eğer yüklenirse, silin. Ekran kartı driverini kendiniz kurun. Ondan sonrası size kalmış bir şey isterseniz oyun indirin, edit yapın vs. vs..

Ben Teknobiyotik'ten satın aldım ekstra ücret karşılığı kurulum ve Windows 10 +driver kurulumu da seçtim direkt takıp çalıştırdım. Sen hangi siteden almayı düşünüyorsun.

Hayır, değil. Ekran kartı ayrı geliyor, alan kişinin takması gerekli. Ayrıca içinde işletim sistemi de yüklü olmuyor.

Bende Windows hazır gelmişdi ama babamların eline falan geldi ilk önce onlar mı kurdu bilemem ama bende hiçbir şey gerekmedi şu anda gayet iyi çaılıyor.

Hayır değil. Ekran kartı ayrı geliyor, alan kişinin takması gerekli. Ayrıca içinde işletim sistemi de yüklü olmuyor.

Hocam eğer ekran kartı ağır bir ekran kartı değilse takılı geliyor, ben sistem aldığımda takılı gelmişti ancak arkadaşımın sisteminde ayrı gelmişti (aynı siteden aynı satıcıdan farklı sistemleri almıştık).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…