SucukluYumurta90 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #31 Rivadex dedi: Driver kurulumu yapıp sistemi testlere soktuktan sonra hazır. Test şart değil ancak yapılırsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hangi driver progmını inidireyim yoksa orjinal sitesinden mi yapayım.
Rivadex dedi: Driver kurulumu yapıp sistemi testlere soktuktan sonra hazır. Test şart değil ancak yapılırsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hangi driver progmını inidireyim yoksa orjinal sitesinden mi yapayım.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #32 SucukluYumurta90 dedi: Peki hangi driver progmını inidireyim yoksa orjinal sitesinden mi yapayım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin driver'ını kendi sitesinden indirin.
SucukluYumurta90 dedi: Peki hangi driver progmını inidireyim yoksa orjinal sitesinden mi yapayım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin driver'ını kendi sitesinden indirin.
SucukluYumurta90 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #33 Rivadex dedi: Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin driver'ını kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Test kaç saat yapayım peki.
Rivadex dedi: Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin driver'ını kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Test kaç saat yapayım peki.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #34 SucukluYumurta90 dedi: Test kaç saat yapayım peki. Genişletmek için tıkla... Her testin kendine özgü bir zamanı var. @300319 hocamın önerdikleri kullanılabilir.
SucukluYumurta90 dedi: Test kaç saat yapayım peki. Genişletmek için tıkla... Her testin kendine özgü bir zamanı var. @300319 hocamın önerdikleri kullanılabilir.
EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 6 Haziran 2021 #35 Rivadex dedi: Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin Driver'ını kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile bileşen'inin Driver'ını bulup indirme Program'ı gibi programlarda virüsler var.
Rivadex dedi: Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin Driver'ını kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarı ile bileşen'inin Driver'ını bulup indirme Program'ı gibi programlarda virüsler var.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #36 EndlessNight dedi: Bildiğim kadarı ile bileşen'ini Driver'ını bulup indirme Program'ı gibi programlarda virüsler var. Genişletmek için tıkla... Hepsinde virüs var diyemeyiz ancak doğru driver'ı bulamıyorlar.
EndlessNight dedi: Bildiğim kadarı ile bileşen'ini Driver'ını bulup indirme Program'ı gibi programlarda virüsler var. Genişletmek için tıkla... Hepsinde virüs var diyemeyiz ancak doğru driver'ı bulamıyorlar.
SucukluYumurta90 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #37 Rivadex dedi: Her testin kendine özgü bir zamanı var. @300319 hocamın önerdikleri kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivi videosunda 1 gün yeterli demişti.
Rivadex dedi: Her testin kendine özgü bir zamanı var. @300319 hocamın önerdikleri kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Donanım arşivi videosunda 1 gün yeterli demişti.
EndlessNight Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 6 Haziran 2021 #38 Rivadex dedi: Hepsinde virüs var diyemeyiz ancak doğru Driver'ı bulamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Zamanında öyle programlardan nasibimi almıştım, o yüzden onlara karşı aşırı kinliyim.
Rivadex dedi: Hepsinde virüs var diyemeyiz ancak doğru Driver'ı bulamıyorlar. Genişletmek için tıkla... Zamanında öyle programlardan nasibimi almıştım, o yüzden onlara karşı aşırı kinliyim.
SucukluYumurta90 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #39 Rivadex dedi: Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin driver'ını kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Peki her zaman mı güncelliyeceğim ya da nasıl haberdar olacağım.
Rivadex dedi: Hiçbir driver programına bulaşmayın. Her bileşenin driver'ını kendi sitesinden indirin. Genişletmek için tıkla... Peki her zaman mı güncelliyeceğim ya da nasıl haberdar olacağım.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 6 Haziran 2021 #40 Arocyn dedi: @EREN SATAR neden üzgün attınız anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu yerde WİN10 kurulu gelmez ve ya gelmesi için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor o yüzden. SucukluYumurta90 dedi: Peki her zaman mı güncelliyeceğim ya da nasıl haberdar olacağım. Genişletmek için tıkla... Örneğin AMD kullanıcaksan zaten uygulama bildirim veriyor.Fakat ben bu son sürüme geçtiğimden beri sorunlar yaşıyorum.
Arocyn dedi: @EREN SATAR neden üzgün attınız anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu yerde WİN10 kurulu gelmez ve ya gelmesi için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor o yüzden. SucukluYumurta90 dedi: Peki her zaman mı güncelliyeceğim ya da nasıl haberdar olacağım. Genişletmek için tıkla... Örneğin AMD kullanıcaksan zaten uygulama bildirim veriyor.Fakat ben bu son sürüme geçtiğimden beri sorunlar yaşıyorum.