Hazır sistem almak mı bilgisayar toplamak mı?

456388

Hectopat
Başlıkta belirttiğim gibi. Yaklaşık 15k ayırdığım bir bütçem var. Hazır bir sistem arasam daha karda olur muyum? Ekran kartı fiyatında hazır sistem gördüğünü söyleyen insanların yorumlarına denk geldim. Kasa toplamaktan da pek anlamıyorum. Tavsiyeniz nedir? Özellikle bayram indirimlerini düşünüyorum. İyi bir indirim olur mu?

Hazırdan kastınız teknoloji mağazalarında tek bir marka adı altında satılan bilgisayarsa alınmaz. Fakat İtopya, İncehesap gibi toplama hazır bilgisayar alınır. Zaten bütçenize göre el ile bilgisayar toplamak çok zor olur.

Eğer bu konularda bilgin var ise ikinci elden 15k ya en baba bilgisayarı toplarsın.

Bazı videolarda uzay montaj, 2.el ürün kovalama çok daha f/p olur diyorlardı ondan tereddütte kaldım. Hazır sistemlerde kullanılan kasalar falan baya kötüymüş gereksiz olur diye endişelendim.

Bazı videolarda uzay montaj, 2.el ürün kovalama çok daha f/p olur diyorlardı ondan tereddütte kaldım. Hazır sistemlerde kullanılan kasalar falan baya kötüymüş gereksiz olur diye endişelendim.
Her hazır sistem için geçerli değil. Gayet kaliteli parçalar ile dizilmiş hazır sistemlerde mevcut. Özelleştirme de yapabilirsin zaten.

Her hazır sistem için geçerli değil. Gayet kaliteli parçalar ile dizilmiş hazır sistemlerde mevcut. Özelleştirme de yapabilirsin zaten.

Tavsiyeniz var mı? Monitör muhabbeti olmasa 20k ya kadar çıkardım ama 5'i şimdiden ayırayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…