A Akame3142 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 63 16 Mart 2020 #1 Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan şu sistemi almak mantıklı olur mu? INTEL I3 9100F-ASUS DUAL-RX580-O4G-H310M-K R2.0-WD 1TB DİSK-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım müşteri hizmetleri açısından?
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan şu sistemi almak mantıklı olur mu? INTEL I3 9100F-ASUS DUAL-RX580-O4G-H310M-K R2.0-WD 1TB DİSK-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım müşteri hizmetleri açısından?
Umut90s Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 478 Yer Eskişehir 16 Mart 2020 #2 Vatan değil de İncehesap, İtopya, Sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz. Vatan biraz kazık geliyor bana açıkçası. Ayrı ayrı alabilirsin.
Vatan değil de İncehesap, İtopya, Sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz. Vatan biraz kazık geliyor bana açıkçası. Ayrı ayrı alabilirsin.
A Akame3142 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 63 16 Mart 2020 #3 Silinen üye dedi: Vatan değil de İncehesap, İtopya, Sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz. Vatan biraz kazık geliyor bana açıkçası. Ayrı ayrı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Vatanın mağazasından alacağım internet alışverişi ile pek alakam yok.
Silinen üye dedi: Vatan değil de İncehesap, İtopya, Sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz. Vatan biraz kazık geliyor bana açıkçası. Ayrı ayrı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Vatanın mağazasından alacağım internet alışverişi ile pek alakam yok.
Mahmaudow Silencer Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 480 16 Temmuz 2020 #5 İnternet alışverişi ile alakanız yoksa İtopya sineji gibi sitelerin bayiileri de var istiyorsanız oralardan alabilirsiniz.
İnternet alışverişi ile alakanız yoksa İtopya sineji gibi sitelerin bayiileri de var istiyorsanız oralardan alabilirsiniz.
School Problems Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #6 Akame3142 dedi: Vatanın mağazasından alacağım internet alışverişi ile pek alakam yok. Genişletmek için tıkla... İtopya'nın 2 tane şubesi de var. Güvenmiyorsanız elden teslim ile de alabilirsiniz.
Akame3142 dedi: Vatanın mağazasından alacağım internet alışverişi ile pek alakam yok. Genişletmek için tıkla... İtopya'nın 2 tane şubesi de var. Güvenmiyorsanız elden teslim ile de alabilirsiniz.