Bunları alman daha iyi olur:
MSI B560M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B560M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B560M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.442,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com İşlemci burada daha ucuz:Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-11400F Altı Çekirdek 2.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.571,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com (Kasa iyi ama dar bir kasa görünüşünü beğenirsen bu daha iyi olur)Raijintek PONOS MS ARGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Raijintek PONOS MS ARGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hangisi ucuzsa onu alabilirsin birbirine yakın kartlar. Psu olarak buna bakabilirsin:Yorumunuz için ilk önce teşekkürler. Ekran kartı için hangi markanın ekran kartı seçmeliyim? ASUS vb...
Ayrı bir sorum daha var RX 6700 XT mi yoksa RTX 3060 Ti mi?
Ayrıca bu sistem için önerdiğiniz PSU var mıdır?
Hangisi ucuzsa onu alabilirsin birbirine yakın kartlar. PSU olarak buna bakabilirsin:
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Teşekkürler hocam yardımınız için. Ekran kartını sorma nedenim soğutma performansı iyi olan ve düşük fiyat olanı sormaktı.
Fark etmez en faz ASUS Dual alabilirsin 3060 Ti tarafında ya da bunu alabilirsin Ventus'un soğutması kötüdür ama 3X olanının ki fena değil:
MSI RTX 3060 TI Ventus 3X OC LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 3060 TI Ventus 3X OC LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 3060 TI Ventus 3X OC LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 12.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Soğutma ve oyun içindeki performansını gösteren video var mı ben hiç bulamadım da.
Dostum aynısını ben yaptım. 3 Kasım’da başladım toplamaya. Son parçayı aldığımda 20 Ocak’tı. Neredeyse 3 ay sürdü. Monitör, klavye, mouse, kulaklık vs hepsini parça parça indirim kovaladım bir şekilde denk geldi aldım. Kredi kartına vadesiz taksit yapan yerlerden almayı tercih ettim. 30.300 liraya maloldu bana. Bitirdiğim gün sıfır fiyatları 46-47 bin arasında çıktı sistemin.Belki bütçemi aşabilir ya da şimdiden ufak ufak parçaları almayaya başlıyayım mı?
Dostum aynısını ben yaptım. 3 Kasım'da başladım toplamaya. Son parçayı aldığımda 20 Ocak'Ti. Neredeyse 3 ay sürdü. Monitör, klavye, mouse, kulaklık vs hepsini parça parça indirim kovaladım bir şekilde denk geldi aldım. Kredi kartına vadesiz taksit yapan yerlerden almayı tercih ettim. 30.300 liraya maloldu bana. Bitirdiğim gün sıfır fiyatları 46-47 bin arasında çıktı sistemin.
Eğer elinde nakit yoksa öyle yapman daha mantıklı. Çünkü hareket alanın açık ve kendi istediğin şeyleri alıp ona göre bir sistem kuruyorsun. Şimdiden kolaylıklar dilerim, indirimlerle umarım istediğinden daha iyi bir bilgisayar sahibi olursun.