Hazır sistem almak vs Var olan sistemi yükseltmek

spineshy

Decapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. Son zamanlarda DDR4 sistemi DDR5'e geçirme düşüncem vardı fakat ayrı ayrı toplayınca bu işin biraz pahalıya geleceğini gördüm. Hazır sistemde iste kendi sistemimi satıp üstüne bir miktar koyunca çok daha iyi bir sistem alabileceğimi gördüm. Maksimum bütçe 40k.

Şuanki sisteminizi de yazsaydiniz keske. Ayrica sistemi sattiginizda 40K'nin ustune ekleyeceksiniz değil mi?

Şu anki sisteminizi de yazsaydiniz keske. Ayrica sistemi sattiginizda 40K'nin ustune ekleyeceksiniz değil mi?
Kusura bakmayın geç cevap için, imzayı referans göstermek ban sebebiymiş o yüzden sistemim şöyle; AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Prime B450M K II / XPG 8x2 3200 MHz / WD blue 500GB 3500MB/2300MB / ASUS AMD Radeon RX 6700 XT Dual 12 GB GDDR6 / XPG valor mash 650W 80+ /
Ve evet sattığım sistemin üzerine ekleyeceğim.

Sisteminizin satış değerini kaç TL olarak varsayıyorsunuz?

Şahsen 22k'ya sıfır almak varken 15k bile vermem aynı sistemin ikinci eline. Ki indirimleri takip edince 20k altına bile alınabilir. Ama başkaları ne düşünür bilemem.

Sizin 40k bütçe kendi sisteminizin fiyatıyla beraber mi?

Evet kendi sistemim ile beraber.

Sisteminizi sattığınızı varsayarsak üstüne en iyi ihtimalle 22k eklemeniz gerek 40k sistem için.

Şahsen şimdiye kadar benim elim sistem yükseltmeye hiç gitmedi nedense. Ancak çok sevdiğim fakat PC'min kaldırmadığı bir oyun çıktığında oyunu oynayabilmek için ekran kartı alma durumum olabilir. Sistemi komple satıp bütçeniz doğrultusunda yeni sistem oluşturmak en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…