MATRİX TEYZEE Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Hazır sistem alsam güncellemeleri yapılmış mı gelir?
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.553 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2024 #2 MATRİX TEYZEE dedi: Hazır sistem alsam güncellemeleri yapılmış mı gelir? Genişletmek için tıkla... Canlı desteği varsa sorun ama evet öyle gelir.
MATRİX TEYZEE dedi: Hazır sistem alsam güncellemeleri yapılmış mı gelir? Genişletmek için tıkla... Canlı desteği varsa sorun ama evet öyle gelir.
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 28 Ekim 2024 #3 MATRİX TEYZEE dedi: Hazır sistem alsam güncellemeleri yapılmış mı gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistemin içinde Windows varsa yapılmış gelebilir. Ancak yükleyip tekrar açmadılarsa güncellemeniz gerekebilir.
MATRİX TEYZEE dedi: Hazır sistem alsam güncellemeleri yapılmış mı gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam hazır sistemin içinde Windows varsa yapılmış gelebilir. Ancak yükleyip tekrar açmadılarsa güncellemeniz gerekebilir.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.964 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 28 Ekim 2024 #4 Genelde Windows Update yapmıyorlar. Driverları kurup geçiyorlar. Çünkü günde onlarca sistem topluyorlar ve hepsinin Update'ini bekleyemezler. Zaten bilgisayar yeniden internete bağlandığında otomatik şekilde Update'leri yüklemeye başlıyor.
Genelde Windows Update yapmıyorlar. Driverları kurup geçiyorlar. Çünkü günde onlarca sistem topluyorlar ve hepsinin Update'ini bekleyemezler. Zaten bilgisayar yeniden internete bağlandığında otomatik şekilde Update'leri yüklemeye başlıyor.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #5 Gaming.gen sitesinden alıyorsan güncellemesi yapılmış geliyor.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.964 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 28 Ekim 2024 #6 Kaos5801 dedi: Gaming.gen sitesinden alıyorsan güncellemesi yapılmış geliyor. Genişletmek için tıkla... Şansa bağlı biraz. Update yapma yükümlülükleri olduğunu sanmıyorum.
Kaos5801 dedi: Gaming.gen sitesinden alıyorsan güncellemesi yapılmış geliyor. Genişletmek için tıkla... Şansa bağlı biraz. Update yapma yükümlülükleri olduğunu sanmıyorum.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #7 Smmmhunter dedi: Şansa bağlı biraz. Update yapma yükümlülükleri olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bir kez aldım ve öyle geldi.
Smmmhunter dedi: Şansa bağlı biraz. Update yapma yükümlülükleri olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Bir kez aldım ve öyle geldi.