Hazır sistem gürültülü çalışıyor

Leatherhead

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan hazır bilgisayar aldım. İki gündür kullanıyorum. Kullandığımdan beri gürültü yapıyor. Yük altında değilken bile sesli çalışıyor. Biri beni aydınlatsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın konumlandırmasına dikkat et üstünde var olan vibrasyon yere düzgün basmadığı için veya biryere temas ettiği için çirkin sesler çıkarıyor olabilir. Ek olarak kasada zaten mevcut olan bir fan sesi olur bir miktar ama sesi duymadığımız için kesin birşey diyemiyorum.

İtopya'dan hazır bilgisayar aldım. İki gündür kullanıyorum. Kullandığımdan beri gürültü yapıyor. Yük altında değilken bile sesli çalışıyor. Biri beni aydınlatsın.

Bu konuyu onaylayan moderatörleri anlamıyorum sistem özellikleri nerede? Forum kurallarında yazılması şart yazmasına rağmen moderatörler konuyu onaylıyor.

GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING
GoodRam 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı Single Kit Ram
GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci
MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma)

Sistem özellikleri bu şekilde.

Kasanın konumlandırmasına dikkat et üstünde var olan vibrasyon yere düzgün basmadığı için veya biryere temas ettiği için çirkin sesler çıkarıyor olabilir. Ek olarak kasada zaten mevcut olan bir fan sesi olur bir miktar ama sesi duymadığımız için kesin birşey diyemiyorum.
Ayakları aşağıda ve sabitlendi kardeşim. Vibrasyon bilgisayar dilinde nedir bilmiyorum ama titreşim demek olduğunu biliyorum. Bilgisayarda titreşim sorunum yok. Ekrana bakan tarafta cam var, oraya kafamı yaklaştırıyorum, sanırım fanlar da aşırı çalışma durumu var

Yani. Öyle olmalı. Ne yapmam gerek arkadaşlar?

Bu konuyu onaylayan moderatörleri anlamıyorum sistem özellikleri nerede? Forum kurallarında yazılması şart yazmasına rağmen moderatörler konuyu onaylıyor.
Valla bilsem uyardım tabii

GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING
GoodRam 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı Single Kit Ram
GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci
MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma)

Sistem özellikleri bu şekilde.

Ayakları aşağıda ve sabitlendi kardeşim. Vibrasyon bilgisayar dilinde nedir bilmiyorum ama titreşim demek olduğunu biliyorum. Bilgisayarda titreşim sorunum yok. Ekrana bakan tarafta cam var, oraya kafamı yaklaştırıyorum, sanırım fanlar da aşırı çalışma durumu var

Yani. Öyle olmalı. Ne yapmam gerek arkadaşlar?

Valla bilsem uyardım tabii
O halde yapacak bir şeyin yok. Anakart üzerinden kontrol edemiyorsan ki hazır sistemlerde genelde böyle, bağlı değildir ve edilmez. Çoklayıcı tarzı bir şey alıp bağlayıp anca öyle hızını vb. kısabilirsin ki o da uyuyorsa. Pek bilgim yok daha bilgili arkadaşlar yazar.

Kasayı da belirtin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı