HAYROO Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, başka kasa önermeyin, hazır sistem. Bunlardan hangisi almak en mantıklısı?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Bence kasa değiştirmek mantıksız ama görünüşe önem veriyorsanız ben olsam Rampage kullanırdım. Seçili kasayı kullandığımı belirteyim.
Bence kasa değiştirmek mantıksız ama görünüşe önem veriyorsanız ben olsam Rampage kullanırdım. Seçili kasayı kullandığımı belirteyim.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 17 Mayıs 2023 #3 HAYROO dedi: Arkadaşlar, başka kasa önermeyin, hazır sistem. Bunlardan hangisi almak en mantıklısı? Eki Görüntüle 1782659 Genişletmek için tıkla... Mevcut seçilen kasa gayet yeterli duruyor.
HAYROO dedi: Arkadaşlar, başka kasa önermeyin, hazır sistem. Bunlardan hangisi almak en mantıklısı? Eki Görüntüle 1782659 Genişletmek için tıkla... Mevcut seçilen kasa gayet yeterli duruyor.
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 Frisby alınmaz Thermaltake güzel model ama çok tuzlu bu yüzden Zalman'ya da Rampage öneririm.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 17 Mayıs 2023 #5 Aeronight dedi: Bence kasa değiştirmek mantıksız ama görünüşe önem veriyorsanız ben olsam Rampage kullanırdım. Seçili kasayı kullandığımı belirteyim. Genişletmek için tıkla... Beraberinde Rampage PSU'yla geleceği için onu tercih etmek sıkıntı çıkarabilir.
Aeronight dedi: Bence kasa değiştirmek mantıksız ama görünüşe önem veriyorsanız ben olsam Rampage kullanırdım. Seçili kasayı kullandığımı belirteyim. Genişletmek için tıkla... Beraberinde Rampage PSU'yla geleceği için onu tercih etmek sıkıntı çıkarabilir.
HAYROO Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #6 Aeronight dedi: Bence kasa değiştirmek mantıksız ama görünüşe önem veriyorsanız ben olsam Rampage kullanırdım. Seçili kasayı kullandığımı belirteyim. Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Mevcut seçilen kasa gayet yeterli duruyor. Genişletmek için tıkla... PSU sıkıntı çıkarır mı?
Aeronight dedi: Bence kasa değiştirmek mantıksız ama görünüşe önem veriyorsanız ben olsam Rampage kullanırdım. Seçili kasayı kullandığımı belirteyim. Genişletmek için tıkla... Rona dedi: Mevcut seçilen kasa gayet yeterli duruyor. Genişletmek için tıkla... PSU sıkıntı çıkarır mı?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #7 HAYROO dedi: Arkadaşlar, başka kasa önermeyin, hazır sistem. Bunlardan hangisi almak en mantıklısı? Eki Görüntüle 1782659 Genişletmek için tıkla... Zalman, Thermaltake iyi.
HAYROO dedi: Arkadaşlar, başka kasa önermeyin, hazır sistem. Bunlardan hangisi almak en mantıklısı? Eki Görüntüle 1782659 Genişletmek için tıkla... Zalman, Thermaltake iyi.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 17 Mayıs 2023 #8 HAYROO dedi: PSU sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Rampage PSU'ların çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Rampage ürünlerinin bugüne kadar çok azı fiyatını hak eden ürünlerdi.
HAYROO dedi: PSU sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Rampage PSU'ların çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Rampage ürünlerinin bugüne kadar çok azı fiyatını hak eden ürünlerdi.
PiyazBey Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 571 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #9 Mash yapısı, RGB fanları ve kalitesi yüzünden Zalman N5 seçerdim. Zalman kasalarda iyi işler çıkartan bir marka. PSU'su da üzmez.
Mash yapısı, RGB fanları ve kalitesi yüzünden Zalman N5 seçerdim. Zalman kasalarda iyi işler çıkartan bir marka. PSU'su da üzmez.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #10 Benim 3. yılım bu kasayla. PSU sorun çıkarmadı ama güvenmiyorum açıkçası.