Hazır sistem için site tavsiyesi

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir hazır sistem satın almak istiyorum ama nereden satın alacağımı bir türlü bulamadım. Müşteri hizmetlere güvenilirlik vs. gibi konularda hangi site daha iyi?

Şu siteden al diye bir durum günümüzde geçerli değil çünkü her sitenin kampanya dönemi değişiyor dün X sitesi en iyi sistemi satıyorken bugün Y sitesi satabiliyor. O yüzden bu forumdaki sistem önerilerini takip etmeni ve uygun olanı almanı öneririm.

Yakın zamanda bir hazır sistem satın almak istiyorum ama nereden satın alacağımı bir türlü bulamadım. Müşteri hizmetlere güvenilirlik vs. gibi konularda hangi site daha iyi?

İtopya, Gaming.Gen.TR, Gençer Gaming, İncehesap, PcKolik, Sinerji, GameGaraj sitelerinden güvenilir şekilde alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Şu siteden al diye bir durum günümüzde geçerli değil çünkü her sitenin kampanya dönemi değişiyor dün X sitesi en iyi sistemi satıyorken bugün Y sitesi satabiliyor. O yüzden bu forumdaki sistem önerilerini takip etmeni ve uygun olanı almanı öneririm.

Güzel bir öneri söylemiş arkadaş veya bütçeni yazıp forum oluşturursan sana çok daha fazla kişi yardımcı olacaktır

Şu siteden al diye bir durum günümüzde geçerli değil çünkü her sitenin kampanya dönemi değişiyor dün X sitesi en iyi sistemi satıyorken bugün y sitesi satabiliyor. O yüzden bu forumdaki sistem önerilerini takip etmeni ve uygun olanı almanı öneririm.

Müşteri hizmetleri olarak hangisi daha iyi peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı