qqw1923 Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 77 19 Eylül 2023 #1 Merhaba, ben masaüstü sistem aldım linkini koyacağım. Onda interneti nasıl bağlayacağım? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba, ben masaüstü sistem aldım linkini koyacağım. Onda interneti nasıl bağlayacağım? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 19 Eylül 2023 #2 Ethernet kablosu veya Wi-Fi adaptoru ile.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Arkadan Ethernet kablosunu takmadınız mı?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #4 rofl dedi: Ethernet kablosu veya Wi-Fi adaptoru ile. Genişletmek için tıkla... + olarak WiFi'ye bağlı telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayıp telefonunuzdan "USB İnternet Paylaşımı"nı açabilirsiniz.
rofl dedi: Ethernet kablosu veya Wi-Fi adaptoru ile. Genişletmek için tıkla... + olarak WiFi'ye bağlı telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayıp telefonunuzdan "USB İnternet Paylaşımı"nı açabilirsiniz.
Fozzyxd Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 qqw1923 dedi: Merhaba, ben masaüstü sistem aldım linkini koyacağım. Onda interneti nasıl bağlayacağım? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü lazım olacaktır veya Ethernet kablosu ama benim tercihim Wi-Fi adaptörü olur önerim ise şu olur herhalde: Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
qqw1923 dedi: Merhaba, ben masaüstü sistem aldım linkini koyacağım. Onda interneti nasıl bağlayacağım? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörü lazım olacaktır veya Ethernet kablosu ama benim tercihim Wi-Fi adaptörü olur önerim ise şu olur herhalde: Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.522 Çözümler 11 19 Eylül 2023 #6 Telefonunuza internet sürücüsünü indirip kablo ile bilgisayara aktarıp sürücü kurulumu yaptıktan sonra Wi-Fi kullanılabilir hâle gelecektir. Bi' öneri..
Telefonunuza internet sürücüsünü indirip kablo ile bilgisayara aktarıp sürücü kurulumu yaptıktan sonra Wi-Fi kullanılabilir hâle gelecektir. Bi' öneri..