R Rolex26 Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #11 Arocyn dedi: Mpk yani kutusuz işlemci diye belirtmiş adamlar. Genişletmek için tıkla... Mpknın ne oldugunu bılmedıgım için kutulu zannettım. Garanti konusunda sıkıntı yasar mıyım?
Arocyn dedi: Mpk yani kutusuz işlemci diye belirtmiş adamlar. Genişletmek için tıkla... Mpknın ne oldugunu bılmedıgım için kutulu zannettım. Garanti konusunda sıkıntı yasar mıyım?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 23 Mart 2021 #12 Rolex26 dedi: Mpknın ne oldugunu bılmedıgım için kutulu zannettım. Garanti konusunda sıkıntı yasar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hmm sanmıyorum, bir sorun olursa direkt gaming.gen.tr ile iletişime geçin.
Rolex26 dedi: Mpknın ne oldugunu bılmedıgım için kutulu zannettım. Garanti konusunda sıkıntı yasar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hmm sanmıyorum, bir sorun olursa direkt gaming.gen.tr ile iletişime geçin.
R Rolex26 Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #13 leanbeefpatty dedi: Hocam bu devirde bu fiyata bu sistemi iyi yakalanmışsınız helal olsun. Genişletmek için tıkla... iyi denk geldi baya bi arastırdım pıyasayı umarım sorunsuz kullanırım bundan daha uygununu bulamadım fatihylmzz dedi: Hmm sanmıyorum, bir sorun olursa direkt gaming.gen.tr ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler
leanbeefpatty dedi: Hocam bu devirde bu fiyata bu sistemi iyi yakalanmışsınız helal olsun. Genişletmek için tıkla... iyi denk geldi baya bi arastırdım pıyasayı umarım sorunsuz kullanırım bundan daha uygununu bulamadım fatihylmzz dedi: Hmm sanmıyorum, bir sorun olursa direkt gaming.gen.tr ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler