M miracc1951 Zeptopat Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #1 Kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Hero XT PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com
Kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Hero XT PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com
IamTheDragon Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 969 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #2 PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr SSD Kingston NV3 1TB. RAM Lexar Thor
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr SSD Kingston NV3 1TB. RAM Lexar Thor
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #3 miracc1951 dedi: Kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Hero XT PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bütçeniz varsa incehesaptakinin kasa ve soğtucuyu güncelleyip almanızı tavsiye ederim.
miracc1951 dedi: Kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? Hero XT PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Bütçeniz varsa incehesaptakinin kasa ve soğtucuyu güncelleyip almanızı tavsiye ederim.
IamTheDragon Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 969 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #4 Ulubatlı Souness dedi: Bütçeniz varsa incehesaptakinin kasa ve soğtucuyu güncelleyip almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Anakartı berbat. Benim attığım 5060ti için en bütçesel olarak iyi olanı. 46 47k'ya 5070 alınır kim ne yapsın 5060Ti.
Ulubatlı Souness dedi: Bütçeniz varsa incehesaptakinin kasa ve soğtucuyu güncelleyip almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Anakartı berbat. Benim attığım 5060ti için en bütçesel olarak iyi olanı. 46 47k'ya 5070 alınır kim ne yapsın 5060Ti.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #5 IamTheDragon dedi: Anakartı berbat. Benim attığım 5060 Ti için en bütçesel olarak iyi olanı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam sizin attığınızı görmedim piyasaya da fazla hakim değilim son zamanlarda ama kasası ve soğutucunun kötü olduğunu biliyorum.
IamTheDragon dedi: Anakartı berbat. Benim attığım 5060 Ti için en bütçesel olarak iyi olanı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam sizin attığınızı görmedim piyasaya da fazla hakim değilim son zamanlarda ama kasası ve soğutucunun kötü olduğunu biliyorum.