uchihaitachi26 Yoctopat Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:41 #1 Yeni bir hazır sistem almayı planlıyorum fakat iki sistem arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı ayrıca 2K çözünürlükte daha çok hikayeli oyunlar oynayacağım. PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Yeni bir hazır sistem almayı planlıyorum fakat iki sistem arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı ayrıca 2K çözünürlükte daha çok hikayeli oyunlar oynayacağım. PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
mr.ayano Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:46 #2 Linklerin ikiside aynı sisteme mi çıkıyor bende mi sorun var
efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Dün 22:47 #3 mr.ayano dedi: Linklerin ikisi de aynı sisteme mi çıkıyor bende mi sorun var. Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaş yanlış koymuş herhalde.
mr.ayano dedi: Linklerin ikisi de aynı sisteme mi çıkıyor bende mi sorun var. Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaş yanlış koymuş herhalde.