Hazır sistem mi alınmalı, sistem mi toplanmalı?

Kafanı karıştırmalarına izin verme hocam benim önerdiğim sistemde 4K oynarsın takma bunları.

Hazır toplama sistem önermiyorum çünkü genel olarak, Kasayı kısıp, Anakartı kısıp ve PSU'yu bombaya emanet ederek sistem topluyorlar. Bütçeniz neydi acaba? Monitör dahil mi? Dahilse bütçeye dahil mi? Ryzen alınca görüntü çamurlaşıyormuş peki tamam. Bakkalcı abimize burdan selamlar.

@ömer bartu kişisel tercihim Intel olurdu. Ryzen 2700X te üzmez ama 9600K daha güçlü. Yani Ryzen'in en güçlüsü Intel'in i5'i kadar bile olamıyor ise Intel bir kaç adım öndedir. Bence Intel al.

Sa
@ömer bartu kişisel tercihim Intel olurdu. Ryzen 2700X te üzmez ama 9600K daha güçlü. Yani Ryzen'in en güçlüsü Intel'in i5'i kadar bile olamıyor ise Intel bir kaç adım öndedir. Bence Intel al.
Sağol
Sağol

Ryzenın en güçlüsü intelin i5'i kadar bile olamıyor nasıl bir yorum, neye dayanarak söylediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…