Hazır sistem mi alınmalı yoksa toplama sistem mi?

Bütçe
35000
hocam bana sadece sitem lazim hatta sogutucu falan var sadece sisteme 35 k civari bir bütcem var

Dostum monitor falan eklersen 40k yapabilir belki daha fazla.
Sistem bile önermemişsin adamın bütçesine monitör bile dahil değil benim önerdiğime laf atıyorsun. Bir şey demiyorum...
hocam nedense amd ekran kartina hic sicak bakmiyorum amd ekran karti alan cogu arkadasim nedense pek memnun kalmadi
O WattMan vesaire sorunları geride kaldı artık yok onlar. Hele 7000 serisinde 1 kere bile duymadım. Arkadaşların 500/5000 kartları kullanıp 7000 serisine laf ediyorsa onların bilgisizliği.

Bu attigim sistem sizce nasıl?

Hocam bilmiyorum, nedense memnun kalmadi cogu. Seven de cok memnun kalıyor. GPU konusunda cok kararsizim, aydinlatabilirseniz sevinirim.

Hayır gelmiyor ne almak istediğine değişir.
Dostum iyi misin? Arkadaş en F/P sistemi arıyor gidipte 5600 ve 4060'lı bir sistem toplarsa tabiki daha ucuza gelecek bunu kavramak çok zor olmasa gerek.
bu attigim sistem sizce nasil
Bütçe en fazla 35K değil mi? Sizin bütçeniz en fazla ne kadar olur onu söyler misiniz? Yazdıklarımı okumadan cevap yazıyorsunuz hocam şurda uğraşıp sistem öneriyoruz bari okuyun.

Dostum adam soru sormuş hazır mı yoksa kendim mi toplayayım diye bende kendisi toplamasını önerdim bu kadar açık bir cümle.

Bu attigim sistem sizce nasıl?

Hocam bilmiyorum, nedense memnun kalmadi cogu. Seven de cok memnun kalıyor. GPU konusunda cok kararsizim, aydinlatabilirseniz sevinirim.
Söylediğim gibi o serilerde artık sorun yok. Eskiden olan sorunlarda abartılıyordu zaten. Kartın sınırlarını aşıp OC yapan elemanlar gelip burda WattMan hatası alıyorum diyip ağlıyordu.

Dostum adam soru sormuş hazır mı yoksa kendim mi toplayayım diye bende kendisi toplamasını önerdim bu kadar açık bir cümle.
Tamam o zaman tartışmaya gerek yok çünkü ben önermiyorum bu bütçede toplama. Siz olsanız ne alırdınız merak ettim toplar mısınız bir sistem bu bütçede? @PerishMySoul

Dostum iyi misin? Arkadaş en F/P sistemi arıyor gidip de 5600 ve 4060'lı bir sistem toplarsa tabii ki daha ucuza gelecek bunu kavramak çok zor olmasa gerek.

Dostum ikimizde çok farklı konuşuyoruz sen bana sistem söylüyorsun ben sana adamın kendisinin toplamasını söylüyorum.

Açıkçası toplardım ya da toplamaya çalışırdım zaten hazır sistem önermende bir şey demedim sadece ben arkadaşa hem site hem de kendisinin toplamasını önerdim.

Yok hocam ben siz şuan 35K bütçe ile ne toplardınız merak ediyorum. Linkleri ve fiyatlarıyla beraber paylaşırsanız daha iyi olur çok bilgili birisi gibisiniz konu sahibi arkadaşta fikir sahibi olmuş olur.
@PerishMySoul

Son düzenleme:
Hocam pardon da GTA 11 senelik bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…