Hazır sistem mi, toplama mı?

anil0990

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben bir hazır sistem alacağım. Sistem parça parça mı haline mi gelsin yoksa kurulmuş bir şekilde mi? Kurulmuş bir şekilde gelirse kargoda bir şey olur mu, sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir hazır sistem alacağım. Sistem parça parça mı haline mi gelsin yoksa kurulmuş bir şekilde mi? Kurulmuş bir şekilde gelirse kargoda bir şey olur mu, sizce ne yapmalıyım?

Kargoda bir şey olmaz hocam ama kurulmuş alırsanız parçaların kutuları gelmez.

Bütçenize kalmış bir durum. Gördüğüm kadarıyla 5070 civarı bir kasa toplayanlar parçayla topluyor 5060 civarı toplayanlar hazır sistem alıyor. Bu durum size bağlı. Ayrıca hazır sistemde ekran kartı demonte gelir. Kutusunda gelir ve çıkarır takarsınız. Hazır sistem taşınırken sadece ekran kartı sıkıntı çeker. Diğer parçalar salantıdan etkilense de pek bir şey olmaz. Bu sebeple ekran kartını ayrı gönderirler.

Pardon hocam sorunuzu tam okumadan yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…