Hazır sistem mi yoksa yükseltme mi?

Bütçe
14000

tugaycevikx

Kilopat
Merhaba. Anakartım bozulduğu için sistemi yükseltme kararı aldım. Almak istediğim parçalar sırasıyla,

Gigabyte 550M DS3H.
Ryzen 5 5600.
RX 6650 XT.
Bu 3 ürün Total'de 14000TL civarına denk geliyor fakat kampanyalı hazır sistemler de bu fiyata denk geliyor 3 parça ayrı mı alsam yoksa hazır sistem mi alsam karar veremedim önerileriniz nedir?

0 sistem yükseltmenden daha iyi olacaktır ama 3 ürünün ortalamasını alırsak düşük bir F/P sistem alabilirsin o paraya en iyisi yükseltmen.

Eski sisteminiz nedir?

MSI A320M vardı bozuldu.
GTX 1050.
Ryzen 3 1200
650W FSP Power Supply.

0 sistem yükseltmenden daha iyi olacaktır ama 3 ürünün ortalamasını alırsak düşük bir F/P sistem alabilirsin o paraya en iyisi yükseltmen.

Aynı paraya aynı özelliklerde kasalı sistemler çıkarıyorlar çok kararsız kaldım.

MSI A320M vardı bozuldu.
GTX 1050.
Ryzen 3 1200
650W FSP Power Supply.

Aynı paraya aynı özelliklerde kasalı sistemler çıkarıyorlar çok kararsız kaldım.
genelde pek güven vermeyecek markalar çıkarıyor dandik ürünler oluyor.

RX 6650 XT yerine daha F/P aynı fiyat bandında başka ne alabilirim acaba.

Zaten AMD F/P markası lakin kartı Sapphire marka alırsanız fiyat fazlasıyla düşecektir kaliteli bir marka olmasıyla beraber uygun fiyatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…